Mandag slog Tivoli op på sin hjemmeside, at den traditionsrige restaurant Paafuglen skal have ny lejer fra sommersæsonen 2020. De nuværende lejere, Michael og Benedicte Darsberg, vil fremadrettet koncentrere sig om at drive cafeen Jorden Rundt i Charlottenlund.

Restaurant Paafuglen hed oprindeligt Taarnpavillonen og kan føre sin historie helt tilbage til 1883. Den er i dag en af Tivolis største restauranter. Med sin centrale placering på Tivolis hovedstrøg tiltrækker Paafuglen et stort, bredt publikum, der sætter pris på veltillavede klassikere og værdi for pengene.

Tivoli ønsker en lejer, der vil videreføre konceptet med de nødvendige opdateringer, men er også åbne for delvise fornyelser, som det hedder i opslaget.

Interesserede (lejere) skal melde sig senest 3. maj 2019 efter nogle særlige regler. Se hele opslaget på www.tivoli.dk/paafuglen2019.

Har du fået læst?

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne