Mandag slog Tivoli op på sin hjemmeside, at den traditionsrige restaurant Paafuglen skal have ny lejer fra sommersæsonen 2020. De nuværende lejere, Michael og Benedicte Darsberg, vil fremadrettet koncentrere sig om at drive cafeen Jorden Rundt i Charlottenlund.

Restaurant Paafuglen hed oprindeligt Taarnpavillonen og kan føre sin historie helt tilbage til 1883. Den er i dag en af Tivolis største restauranter. Med sin centrale placering på Tivolis hovedstrøg tiltrækker Paafuglen et stort, bredt publikum, der sætter pris på veltillavede klassikere og værdi for pengene.

Tivoli ønsker en lejer, der vil videreføre konceptet med de nødvendige opdateringer, men er også åbne for delvise fornyelser, som det hedder i opslaget.

Interesserede (lejere) skal melde sig senest 3. maj 2019 efter nogle særlige regler. Se hele opslaget på www.tivoli.dk/paafuglen2019.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Tivoli mister ny direktionsdirektør efter få måneder

Danske Andreas Veilstrup Andersen vendte i sommer tilbage til Tivoli, hvor han indtil 2008 var vicedirektør. Han havde indtil skiftet til Tivoli været administrerende direktør siden 2011 for Sveriges største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, skriver Standby.dk.

Tivoli får ny chef for havens fødevarer og drikkevarer

Fra 1. oktober er det 38-årige Jakob Volquards Harreby, der skal være såkaldt General Manager for Food & Beverage, hvor han får det overordnede ansvar for Tivolis egne restauranter, caféer, fastfood, barer, isboder, slikboder og konditorier. Det fremgår af en meddelelse sendt til FødevareWatch.

Tivoli lancerer økologiske dage

Økologiske fødevarer er mere og mere efterspurgt blandt danskerne, når det gælder familiernes daglige indkøb. Men når det gælder de hurtige måltider – eller det vi ofte kalder fastfood eller easyfood – er der plads til mere økologi. Det sætter Landbrug & Fødevarer fokus på med projektet ’Fart på økologien i de hurtige måltider’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne