Mandag slog Tivoli op på sin hjemmeside, at den traditionsrige restaurant Paafuglen skal have ny lejer fra sommersæsonen 2020. De nuværende lejere, Michael og Benedicte Darsberg, vil fremadrettet koncentrere sig om at drive cafeen Jorden Rundt i Charlottenlund.

Restaurant Paafuglen hed oprindeligt Taarnpavillonen og kan føre sin historie helt tilbage til 1883. Den er i dag en af Tivolis største restauranter. Med sin centrale placering på Tivolis hovedstrøg tiltrækker Paafuglen et stort, bredt publikum, der sætter pris på veltillavede klassikere og værdi for pengene.

Tivoli ønsker en lejer, der vil videreføre konceptet med de nødvendige opdateringer, men er også åbne for delvise fornyelser, som det hedder i opslaget.

Interesserede (lejere) skal melde sig senest 3. maj 2019 efter nogle særlige regler. Se hele opslaget på www.tivoli.dk/paafuglen2019.

Har du fået læst?

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne