Mandag slog Tivoli op på sin hjemmeside, at den traditionsrige restaurant Paafuglen skal have ny lejer fra sommersæsonen 2020. De nuværende lejere, Michael og Benedicte Darsberg, vil fremadrettet koncentrere sig om at drive cafeen Jorden Rundt i Charlottenlund.

Restaurant Paafuglen hed oprindeligt Taarnpavillonen og kan føre sin historie helt tilbage til 1883. Den er i dag en af Tivolis største restauranter. Med sin centrale placering på Tivolis hovedstrøg tiltrækker Paafuglen et stort, bredt publikum, der sætter pris på veltillavede klassikere og værdi for pengene.

Tivoli ønsker en lejer, der vil videreføre konceptet med de nødvendige opdateringer, men er også åbne for delvise fornyelser, som det hedder i opslaget.

Interesserede (lejere) skal melde sig senest 3. maj 2019 efter nogle særlige regler. Se hele opslaget på www.tivoli.dk/paafuglen2019.

Har du fået læst?

Tivoli står selv bag nyt Tivoli Food Hall-madstade

Tivoli åbner nu for første gang eget madstade i Tivoli Food Hall. Det er noget, Tivoli længe har ønsket at gøre for at kunne afprøve nye koncepter, som her med skaldyr, og derfor har Tivoli set bort fra rækken af ansøgere på ventelisten.

Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Letz Sushi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne