Nu tiltræder Andreas Veilstrup Andersen en nyoprettet direktørstilling, og han det samlede ansvar for gæstens oplevelse og den daglige drift af Tivoli under ét, og han indtræder i direktionen.

Andreas Veilstrup Andersen forlod i 2008 sin stilling som vicedirektør i Tivoli til fordel for en direktørstilling hos den internationale brancheorganisation for forlystelsesparker, International Association of Amusement Parks & Attractions (IAAPA), på deres Europakontor i Bruxelles. I 2011 blev han ansat som CEO for Liseberg i Gøteborg. Han fortsatte sit foreningsarbejde hos IAAPA og var i perioden 2017 – 2018 formand for IAAPA’s globale bestyrelse.

Adm. direktør for Tivoli, Lars Liebst siger:

”Efter en flot jubilæumssæson, ruster Tivoli sig nu til en spændende fremtid. Her handler det både om at udvikle nye tilbud til gæsterne, men også om at tage godt vare på den 176-årige forlystelseshave, som København har lige midt i sit centrum. Derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes os at hente Andreas hjem til Tivoli. Hans fornemste opgave bliver at fastholde det gode greb om gæsten under hele Tivolibesøget. Med Andreas som direktør er jeg sikker på, at vi fortsat kan leve op til de høje forventninger, som vores gæster har til et Tivolibesøg. Og vi ser frem til den fornyelse, som Andreas med sin internationale erfaring fra forlystelsesbranchen kan tilføre Tivoli, samtidig med at han holder traditionerne i hævd.”

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne