Nu tiltræder Andreas Veilstrup Andersen en nyoprettet direktørstilling, og han det samlede ansvar for gæstens oplevelse og den daglige drift af Tivoli under ét, og han indtræder i direktionen.

Andreas Veilstrup Andersen forlod i 2008 sin stilling som vicedirektør i Tivoli til fordel for en direktørstilling hos den internationale brancheorganisation for forlystelsesparker, International Association of Amusement Parks & Attractions (IAAPA), på deres Europakontor i Bruxelles. I 2011 blev han ansat som CEO for Liseberg i Gøteborg. Han fortsatte sit foreningsarbejde hos IAAPA og var i perioden 2017 – 2018 formand for IAAPA’s globale bestyrelse.

Adm. direktør for Tivoli, Lars Liebst siger:

”Efter en flot jubilæumssæson, ruster Tivoli sig nu til en spændende fremtid. Her handler det både om at udvikle nye tilbud til gæsterne, men også om at tage godt vare på den 176-årige forlystelseshave, som København har lige midt i sit centrum. Derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes os at hente Andreas hjem til Tivoli. Hans fornemste opgave bliver at fastholde det gode greb om gæsten under hele Tivolibesøget. Med Andreas som direktør er jeg sikker på, at vi fortsat kan leve op til de høje forventninger, som vores gæster har til et Tivolibesøg. Og vi ser frem til den fornyelse, som Andreas med sin internationale erfaring fra forlystelsesbranchen kan tilføre Tivoli, samtidig med at han holder traditionerne i hævd.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Restaurant Flammen ansætter HR Manager

1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

Direktør: ”Hotelbranchen er lidt indspist”

Christen Bagger gjorde ved årsskiftet sin første entre i hotelbranchen. Og det på nærmest øverste hylde som Senior Vice President hos Clarion, et af de tre varemærker hos excentriske norske Petter Stordalen og hans Nordic Choice Hotels, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne