Nu tiltræder Andreas Veilstrup Andersen en nyoprettet direktørstilling, og han det samlede ansvar for gæstens oplevelse og den daglige drift af Tivoli under ét, og han indtræder i direktionen.

Andreas Veilstrup Andersen forlod i 2008 sin stilling som vicedirektør i Tivoli til fordel for en direktørstilling hos den internationale brancheorganisation for forlystelsesparker, International Association of Amusement Parks & Attractions (IAAPA), på deres Europakontor i Bruxelles. I 2011 blev han ansat som CEO for Liseberg i Gøteborg. Han fortsatte sit foreningsarbejde hos IAAPA og var i perioden 2017 – 2018 formand for IAAPA’s globale bestyrelse.

Adm. direktør for Tivoli, Lars Liebst siger:

”Efter en flot jubilæumssæson, ruster Tivoli sig nu til en spændende fremtid. Her handler det både om at udvikle nye tilbud til gæsterne, men også om at tage godt vare på den 176-årige forlystelseshave, som København har lige midt i sit centrum. Derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes os at hente Andreas hjem til Tivoli. Hans fornemste opgave bliver at fastholde det gode greb om gæsten under hele Tivolibesøget. Med Andreas som direktør er jeg sikker på, at vi fortsat kan leve op til de høje forventninger, som vores gæster har til et Tivolibesøg. Og vi ser frem til den fornyelse, som Andreas med sin internationale erfaring fra forlystelsesbranchen kan tilføre Tivoli, samtidig med at han holder traditionerne i hævd.”

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne