”Jeg vil have dit job”. Sådan lød det til den daværende Hotel Manager, da Eva Larsen første gang trådte ind ad døren som receptionist i Zleep Hotels. 10 år efter, ved udgangen af 2018, kunne Eva Larsen glæde sig over at overtage stillingen som Hotel Manager i Zleep Hotel Ishøj. Det skriver Zleep Hotels i en pressemeddelelse.

Eva Larsen kom til Zleep Hotels i 2008, hvor hun har arbejdet som receptionist på Zleep Hotel Kastrup, Ballerup og Ishøj.

Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitality. Hotelkæden består i dag af 10 hoteller i Danmark og et i Sverige. De forventer at drive 40 hoteller i 2025.

Har du fået læst?

Blog: Krav om kontant betaling er håbløst forældet

Som omtalt i HORESTAs nyhedsbrev i går er flere partier på Christiansborg nu parate til at se på, om dele af hotelbranchen skal kunne undtages fra reglerne om kontant betaling.
I dag er det reglen, at virksomheder har lov til at sige nej til kontanter fra kl. 22 til 06. I særlige tilfælde kan de få dispensation til at sige nej fra kl. 20.

Video - Tysk hotel: Vi har store ambitioner for Danmark

Snart åbner et nyt hotel med 190 værelser i Sønderborg. Projektet har indtil nu heddet Hotel Alsik, men inden åbningen kommer nu en navneændring. Hotellet har nemlig indgået en franchise-aftale med den tyske hotelkæde Steigenberger, og Sønderborg-hotellet får således navnet Alsik Steigenberger Hotel and Spa.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne