Det skulle kun tage den selverklærede kommunikationsnørd Miriam Hindsgaul to år at gøre sig så uundværlig for Knuthenborg Safaripark, at de tildelte hende en plads i ledelsen på Knuthenborg Gods, skriver Berlingske.

Hun skar som det første alt print fra og satsede benhårdt på de sociale medier. Det gjorde hun blandt andet ved at inddrage parkens 140 medarbejdere, der kunne dele deres historier i en Facebook-gruppe. De historier kunne Miriam Hindsgaul bruge på de sociale medier.

”At inddrage medarbejderne på den måde er noget af det, jeg er mest stolt af. Min største force er at kunne sætte en båd i vandet, men hos Knuthenborg har jeg også lært at sejle den i land. Det har været vigtigt for min faglige udvikling,” siger hun.

Miriam er i år startet som kommunikationspartner i Danmarks Radio.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne