Det skulle kun tage den selverklærede kommunikationsnørd Miriam Hindsgaul to år at gøre sig så uundværlig for Knuthenborg Safaripark, at de tildelte hende en plads i ledelsen på Knuthenborg Gods, skriver Berlingske.

Hun skar som det første alt print fra og satsede benhårdt på de sociale medier. Det gjorde hun blandt andet ved at inddrage parkens 140 medarbejdere, der kunne dele deres historier i en Facebook-gruppe. De historier kunne Miriam Hindsgaul bruge på de sociale medier.

”At inddrage medarbejderne på den måde er noget af det, jeg er mest stolt af. Min største force er at kunne sætte en båd i vandet, men hos Knuthenborg har jeg også lært at sejle den i land. Det har været vigtigt for min faglige udvikling,” siger hun.

Miriam er i år startet som kommunikationspartner i Danmarks Radio.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne