Den usædvanligt gode sommer i 2018 har positiv afsmitning på feriebooking i Danmark, og det gælder også for Nordjyllands sjoveste hotel, nemlig Hotel Fårup. Fårup Sommerland åbnede hotellet midt i parken forud for sæsonen 2016, og det er hurtigt blevet et populært rejsemål.

Nu melder hotellet om en fremgang i bookinger sammenlignet med samme tid sidste år på mere end 20 pct. - en del af fremgangen skyldes bl.a. at Fårup Sommerland – og Hotel Fårup – allerede har åbent i påsken i år.

”Vi har rigtigt meget run på bookingerne lige nu, både fra privat- og erhvervsmarkedet, som virkelig har fået øjnene op for de ”skæve” og sjove muligheder, der er ved at kombinere møder og konferencer med et besøg i sommerland. Samtidig har vi fået oparbejdet et godt kendskab hos børnefamilierne, der bor lidt længere væk og derfor gerne vil kombinere en tur i parken med en overnatning på et af vores tematiserede værelser. Endelig er der mange, der gerne vil holde deres fester på hotellet,” konstaterer direktøren for den populære forlystelsespark, Per Dam.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne