Hotel- og Restaurantskolen i København inviterer til træf mellem virksomheder og elever. Så søger jeres virksomhed elever de kommende måneder, har I mulighed for at møde skolens elever, der er færdige med deres grundforløb til sommer.

Virksomheder vil få egen ’stand’ med navneskilt, hvor de kan fremvise menu, brochurer, visitkort m.m. – og hvor eleverne kan få sig en snak og evt. aflevere deres CV.

Hvornår?

Torsdag den 16. maj 2019 kl. 10:00 til 12.00.

Hvor?

Vi mødes i Hotel- og Restaurantskolens eventsal, Bygning D kl. 10:00. Eleverne vil være til stede mellem kl. 10:30 og 12:00.

Tilmelding

Skriv til Tanja Kreuger på tbk@hrs.dk eller ring på 3386 2503. Virksomheder er også velkomne til at komme flere. Husk at oplyse, hvilken slags elever I søger.

HORESTA: Nyt udspil er den rette medicin til at styrke erhvervsuddannelserne

HORESTA tager positivt imod regeringens udspil, der skal styrke landets erhvervsuddannelser. Udspillet lægger blandt andet op til at øremærke 2 milliarder kroner til at styrke området over de næste fire år. Blandt de væsentlige indsatsområder er, at de praktiske fag i folkeskolen skal styrkes. Desuden skal der gøres op med, at førstevalget for de unge meget ofte er gymnasiet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne