Hotel- og Restaurantskolen i København inviterer til træf mellem virksomheder og elever. Så søger jeres virksomhed elever de kommende måneder, har I mulighed for at møde skolens elever, der er færdige med deres grundforløb til sommer.

Virksomheder vil få egen ’stand’ med navneskilt, hvor de kan fremvise menu, brochurer, visitkort m.m. – og hvor eleverne kan få sig en snak og evt. aflevere deres CV.

Hvornår?

Torsdag den 16. maj 2019 kl. 10:00 til 12.00.

Hvor?

Vi mødes i Hotel- og Restaurantskolens eventsal, Bygning D kl. 10:00. Eleverne vil være til stede mellem kl. 10:30 og 12:00.

Tilmelding

Skriv til Tanja Kreuger på tbk@hrs.dk eller ring på 3386 2503. Virksomheder er også velkomne til at komme flere. Husk at oplyse, hvilken slags elever I søger.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne