Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmarks største hotelkæde Scandic har netop besluttet, at al kylling, der serveres hos hotelkædens 26 restauranter, skal være dansk. Det oplyser koncernen til FødevareWatch.
Scandic har et årligt forbrug på omkring 45 ton kylling og vurderer, at det tidligere har været under en fjerdedel, der kom fra Danmark.
Initiativet vil blive implementeret inden udgangen af 2019. Det fremgår ikke, hvad konverteringen kommer til at koste for Scandic.
Scandics beslutning glæder Landbrug & Fødevarer. Organisationen estimerer, at kylling er en af de kategorier, hvor helt op mod 70-80 pct. af dét kød, der sælges på de danske restauranter, hoteller og kantiner, stammer fra udlandet. Det gælder ikke mindst frossen kylling fra lande som Thailand og Brasilien.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025