Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel- og Restaurationsbrachen mangler uddannede kokke, tjenere og barpersonale til den voksende turisme. Det problem vil et nyt projekt nu hjælpe virksomhederne med på Sjælland.
Du kan læse mere om sporet for vores erhverv her: Hotel- og restaurationssporet.
Indtil den 8. april kan nye virksomheder komme med i kampagnen.
Har I yderligere spørgsmål, er I mere end velkomne til at tage fat i projektleder hos Copenhagen Capacity Dagmar Irgang via telefon +45 61195719 eller e-mail [email protected]
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024