Hotel- og Restaurationsbrachen mangler uddannede kokke, tjenere og barpersonale til den voksende turisme. Det problem vil et nyt projekt nu hjælpe virksomhederne med på Sjælland.

Du kan læse mere om sporet for vores erhverv her: Hotel- og restaurationssporet.

Indtil den 8. april kan nye virksomheder komme med i kampagnen.

Har I yderligere spørgsmål, er I mere end velkomne til at tage fat i projektleder hos Copenhagen Capacity Dagmar Irgang via telefon +45 61195719 eller e-mail dir@copcap.com

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne