Hotel- og Restaurationsbrachen mangler uddannede kokke, tjenere og barpersonale til den voksende turisme. Det problem vil et nyt projekt nu hjælpe virksomhederne med på Sjælland.

Du kan læse mere om sporet for vores erhverv her: Hotel- og restaurationssporet.

Indtil den 8. april kan nye virksomheder komme med i kampagnen.

Har I yderligere spørgsmål, er I mere end velkomne til at tage fat i projektleder hos Copenhagen Capacity Dagmar Irgang via telefon +45 61195719 eller e-mail dir@copcap.com

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne