DGI-byens Hotel i København bliver renoveret fra kælder til kvist. Hotellet skal fremstå med et nyt, urbant look med digital og miljøvenlig fleksibilitet og detaljeomhu i dansk design, skriver ByensEjendom.dk.

Visionen er, at børnefamilier kan boltre sig i værelser med køjeseng og slå sig løs i DGI-byens leisure-områder, mens den forretningsrejsende får nye muligheder for arbejde og afslapning i lobbyens forskellige zoner. Alle kan nyde et design, der kæler for detaljen, og glædes over et hotel, der har miljø i fokus.

Renoveringen omfatter alle 102 værelser, der får nyt udtryk og funktionalitet. Desuden får hotellet en ny lobby med flydende reception.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne