Allan Jylov er trods sine mange års erfaring i hotel- og restaurantbranchen en ydmyg mand, når han skal tale om sin nye værtsrolle på Henne Mølle Å Badehotel, skriver Fyns Amtsavis.

”Jeg solgte Brøggeriet i Sønderborg. Jeg havde længe ledt efter en køber, fordi jeg gerne ville tilbage til det her med, at man har gæsten i mere end 40 minutter. Jeg har jo arbejdet på hotel før, da jeg havde Hotel Baltic i Høruphav. Da jeg så, at man søgte en leder på et lille hotel i samme stil - med god mad, en arkitektonisk historie og et langt ejerskab, Frie har jo ejet hotellet siden 1989, slog jeg til”, siger Allan Jylov.

Han foretrækker at kalde sig vært frem for leder af Henne Mølle Å Badehotel, der er tegnet af arkitekten Poul Henningsen (PH).

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne