Allan Jylov er trods sine mange års erfaring i hotel- og restaurantbranchen en ydmyg mand, når han skal tale om sin nye værtsrolle på Henne Mølle Å Badehotel, skriver Fyns Amtsavis.

”Jeg solgte Brøggeriet i Sønderborg. Jeg havde længe ledt efter en køber, fordi jeg gerne ville tilbage til det her med, at man har gæsten i mere end 40 minutter. Jeg har jo arbejdet på hotel før, da jeg havde Hotel Baltic i Høruphav. Da jeg så, at man søgte en leder på et lille hotel i samme stil - med god mad, en arkitektonisk historie og et langt ejerskab, Frie har jo ejet hotellet siden 1989, slog jeg til”, siger Allan Jylov.

Han foretrækker at kalde sig vært frem for leder af Henne Mølle Å Badehotel, der er tegnet af arkitekten Poul Henningsen (PH).

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne