Allan Jylov er trods sine mange års erfaring i hotel- og restaurantbranchen en ydmyg mand, når han skal tale om sin nye værtsrolle på Henne Mølle Å Badehotel, skriver Fyns Amtsavis.

”Jeg solgte Brøggeriet i Sønderborg. Jeg havde længe ledt efter en køber, fordi jeg gerne ville tilbage til det her med, at man har gæsten i mere end 40 minutter. Jeg har jo arbejdet på hotel før, da jeg havde Hotel Baltic i Høruphav. Da jeg så, at man søgte en leder på et lille hotel i samme stil - med god mad, en arkitektonisk historie og et langt ejerskab, Frie har jo ejet hotellet siden 1989, slog jeg til”, siger Allan Jylov.

Han foretrækker at kalde sig vært frem for leder af Henne Mølle Å Badehotel, der er tegnet af arkitekten Poul Henningsen (PH).

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ikonisk hotel i Hjørring solgt

Gennem knap to år har Bjarne ”Bamme” Sørensen forsøgt at afhænde Det Bette Hotel i Hjørring, som han og hustruen Sulle har drevet gennem mere end 10 år, skriver Nordjyske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne