Allan Jylov er trods sine mange års erfaring i hotel- og restaurantbranchen en ydmyg mand, når han skal tale om sin nye værtsrolle på Henne Mølle Å Badehotel, skriver Fyns Amtsavis.

”Jeg solgte Brøggeriet i Sønderborg. Jeg havde længe ledt efter en køber, fordi jeg gerne ville tilbage til det her med, at man har gæsten i mere end 40 minutter. Jeg har jo arbejdet på hotel før, da jeg havde Hotel Baltic i Høruphav. Da jeg så, at man søgte en leder på et lille hotel i samme stil - med god mad, en arkitektonisk historie og et langt ejerskab, Frie har jo ejet hotellet siden 1989, slog jeg til”, siger Allan Jylov.

Han foretrækker at kalde sig vært frem for leder af Henne Mølle Å Badehotel, der er tegnet af arkitekten Poul Henningsen (PH).

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne