Bygningsværket Forum blev indviet i 1926, hvor det hurtigt blev døbt ”Kæmpehallen”, og i de efterfølgende snart 100 år, har bygningen dannet ramme om nogle af Københavns største og mest folkelige begivenheder.

Fremadrettet skal driftselskabet Forum CPH sikre, at Forum fortsat kommer til glæde for Frederiksbergs og Københavns borger samt ikke mindst for erhvervslivet. Forum kommer til at hylde mangfoldigheden og samtidig værne om stedets kulturarv samt huse koncerter, udstillinger, konferencer, gallamiddage, julefrokoster samt events. En sådanne opgave forpligter, og den ser vi frem til at løfte.

Bag det nye driftsselskab - Forum CPH - står Copenhagen Venues, som varetager driften af Lokomotivværkstedet i København samt Arne Bang Mikkelsen tidligere CEO i Bella Center og Forum.

Har du fået læst?

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”

I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne