Bygningsværket Forum blev indviet i 1926, hvor det hurtigt blev døbt ”Kæmpehallen”, og i de efterfølgende snart 100 år, har bygningen dannet ramme om nogle af Københavns største og mest folkelige begivenheder.

Fremadrettet skal driftselskabet Forum CPH sikre, at Forum fortsat kommer til glæde for Frederiksbergs og Københavns borger samt ikke mindst for erhvervslivet. Forum kommer til at hylde mangfoldigheden og samtidig værne om stedets kulturarv samt huse koncerter, udstillinger, konferencer, gallamiddage, julefrokoster samt events. En sådanne opgave forpligter, og den ser vi frem til at løfte.

Bag det nye driftsselskab - Forum CPH - står Copenhagen Venues, som varetager driften af Lokomotivværkstedet i København samt Arne Bang Mikkelsen tidligere CEO i Bella Center og Forum.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne