Bygningsværket Forum blev indviet i 1926, hvor det hurtigt blev døbt ”Kæmpehallen”, og i de efterfølgende snart 100 år, har bygningen dannet ramme om nogle af Københavns største og mest folkelige begivenheder.

Fremadrettet skal driftselskabet Forum CPH sikre, at Forum fortsat kommer til glæde for Frederiksbergs og Københavns borger samt ikke mindst for erhvervslivet. Forum kommer til at hylde mangfoldigheden og samtidig værne om stedets kulturarv samt huse koncerter, udstillinger, konferencer, gallamiddage, julefrokoster samt events. En sådanne opgave forpligter, og den ser vi frem til at løfte.

Bag det nye driftsselskab - Forum CPH - står Copenhagen Venues, som varetager driften af Lokomotivværkstedet i København samt Arne Bang Mikkelsen tidligere CEO i Bella Center og Forum.

Har du fået læst?

Koncerthotel udvider med flere værelser

I en tidligere militærlejr i Mols Bjerge ligger Hotel Fuglsøcentret midt i smuk natur med skov og strand i nærheden. Men det er ikke alene naturopevelser, der hvert år får i tusindvis af gæster til at lægge vejen forbi hotellet på den sydlige del af Djursland, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne