Om fem år hedder passagertallet i Aarhus Airport 1,5 millioner. Så klar er ambitionen hos den nye bestyrelse i den østjyske lufthavn, der således vil tredoble passagertallet i den østjyske lufthavn.

”Aarhus Airport har langt flere potentielle passagerer tæt på sig end nogen anden lufthavn i Jylland. Derfor skal vi sikre, at lufthavnen i Aarhus bliver østjydernes foretrukne lufthavn og korteste vej fra bopæl til resten af verden. Det kræver en kompetencestærk bestyrelse med den rette erfaring og de rette relationer, og den er nu sat med Peter V. Ekstrøm i spidsen,” siger ny investor i Aarhus Airport, Jens Stausholm.

Ved kontinuerlig udvikling af lufthavnens udenrigsruter, der allerede nu genererer passagervækst, planlægger lufthavnsbestyrelsen i første omgang at hæve passagertallet til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år. Målsætningen er dog, at passagertallet om ti år er vokset til 2,5 millioner. Et realistisk sigte, men også et sejt træk, mener bestyrelsesformanden.

Har du fået læst?

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne