Om fem år hedder passagertallet i Aarhus Airport 1,5 millioner. Så klar er ambitionen hos den nye bestyrelse i den østjyske lufthavn, der således vil tredoble passagertallet i den østjyske lufthavn.

”Aarhus Airport har langt flere potentielle passagerer tæt på sig end nogen anden lufthavn i Jylland. Derfor skal vi sikre, at lufthavnen i Aarhus bliver østjydernes foretrukne lufthavn og korteste vej fra bopæl til resten af verden. Det kræver en kompetencestærk bestyrelse med den rette erfaring og de rette relationer, og den er nu sat med Peter V. Ekstrøm i spidsen,” siger ny investor i Aarhus Airport, Jens Stausholm.

Ved kontinuerlig udvikling af lufthavnens udenrigsruter, der allerede nu genererer passagervækst, planlægger lufthavnsbestyrelsen i første omgang at hæve passagertallet til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år. Målsætningen er dog, at passagertallet om ti år er vokset til 2,5 millioner. Et realistisk sigte, men også et sejt træk, mener bestyrelsesformanden.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne