Madklubben har kurs mod Esbjerg med restaurantkædens nye vestjyske filial. Nu skal der hyres et komplet mandskab, skriver Jydske Vestkysten.

I stedet for at benytte den klassiske model, hvor interesserede opfordres til at sende CV og ansøgning skriftligt, har Madklubben valgt at holde åbent hus torsdag den 25. april fra klokken 14.00 til 18.00.

Her vil potentielle medarbejdere og andre nysgerrige kunne møde nøglepersoner såsom Madklubben-partnerne Lars Bertelsen og Kenn Meier, der står for at ansætte personale til henholdsvis restaurant og køkken. De vil fortælle lidt om at være "en del af klubben" og holde små individuelle samtaler med de fremmødte.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Video: Hvordan får vi kvinderne til at blive kokke?

Kvinderne styrer uden om kokkefaget på trods af, at det er en karrierevej med et hav af muligheder i et stærkt væksterhverv. På Folkemødet havde HORESTA inviteret en række af landets dygtigste kvindelige kokke til debat for at får deres bud på, hvordan man får flere kvinder til at vælge restaurantbranchen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne