Madklubben har kurs mod Esbjerg med restaurantkædens nye vestjyske filial. Nu skal der hyres et komplet mandskab, skriver Jydske Vestkysten.

I stedet for at benytte den klassiske model, hvor interesserede opfordres til at sende CV og ansøgning skriftligt, har Madklubben valgt at holde åbent hus torsdag den 25. april fra klokken 14.00 til 18.00.

Her vil potentielle medarbejdere og andre nysgerrige kunne møde nøglepersoner såsom Madklubben-partnerne Lars Bertelsen og Kenn Meier, der står for at ansætte personale til henholdsvis restaurant og køkken. De vil fortælle lidt om at være "en del af klubben" og holde små individuelle samtaler med de fremmødte.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne