Ferieparken i Søndervig har netop fået ja til at sætte gang i planlægningen af det store projekt, som vil brede sig over 69 hektar – eller hvad der svarer til omkring 96 fodboldbaner, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Området får plads til 500 feriehuse og en hotelbygning med 200 værelser. Derudover op til 30.000 kvadratmeter indendørs centerfaciliteter med Nordeuropas største badeland, wellnessområde, legeland og trampoliner, minigolf og spillehal, restauranter, café, shop, kiosk servicecenter og administration.

I første etape skal der efter planen opføres mellem 10.000 og 20.000 kvadratmeter indendørs faciliteter, men med mulighed for udbygning.

Oveni skal lægges en udendørspool med plads til solbadning på gode sommerdage, legepladser, parkeringsfaciliteter og gangstier, så alle kan færdes i området.

En forudsætning for plangrundlaget for Lalandia Søndervig er, at staten udsteder et landsplandirektiv, som udlægger hele området til sommerhusområde. Landsplandirektivet er i høring til 20. maj.

Har du fået læst?

Parken får tilladelse til at lave nyt badeland og feriecenter

Fra foråret 2022 vil der ikke kun være Lalandia i Rødby og Billund. Det er Parken Sport & Entertainments forventning, efter at den svenske kommune Motala, der ligger 2,5 times kørsel fra Stockholm, mandag har godkendt et Lalandia-byggeri på svensk jord.

Fastfoodkæde rykker ind i Lalandia

”Dineren" i Lalandia i Rødby er ved at blive til "Sunset Boulevard": Den danske restaurantkæde har indgået en aftale med feriecentret om at rykke indenfor med sit koncept for burgere og sandwich, skriver Folketidende.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne