Ferieparken i Søndervig har netop fået ja til at sætte gang i planlægningen af det store projekt, som vil brede sig over 69 hektar – eller hvad der svarer til omkring 96 fodboldbaner, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Området får plads til 500 feriehuse og en hotelbygning med 200 værelser. Derudover op til 30.000 kvadratmeter indendørs centerfaciliteter med Nordeuropas største badeland, wellnessområde, legeland og trampoliner, minigolf og spillehal, restauranter, café, shop, kiosk servicecenter og administration.

I første etape skal der efter planen opføres mellem 10.000 og 20.000 kvadratmeter indendørs faciliteter, men med mulighed for udbygning.

Oveni skal lægges en udendørspool med plads til solbadning på gode sommerdage, legepladser, parkeringsfaciliteter og gangstier, så alle kan færdes i området.

En forudsætning for plangrundlaget for Lalandia Søndervig er, at staten udsteder et landsplandirektiv, som udlægger hele området til sommerhusområde. Landsplandirektivet er i høring til 20. maj.

Har du fået læst?

Sløret løftet for helt nyt Lalandia

På et pressemøde i Søndervig blev Lalandias tredje danske feriecenter præsenteret i går. Det er præcis 10 år siden, at Lalandia åbnede sit seneste feriecenter i Billund, og denne gang er der tale om noget helt nyt.

Lalandia i Søndervig gør klar til rejsegilde

Der vil være pølser og fremtidsvisioner på menuen, når storaktionærerne Lars Seier Christensen og Erik Skjærbæk fra Parken Sport & Entertainment på mandag tager turen til Søndervig for at fejre den kommende feriepark, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Badeland udvider med foodhall

Det skal være mere spændende at spise, når man er i Lalandia i Billund. Badelandet har givet madoplevelsen et løft med en gennemgribende ombygning af restauranten i centrets vandland, Lalandia Aquadome. Det nye spisesetup er inspireret af den populære food hall-trend, og gæsterne kan derfor nu vælge mad fra tre forskellige internationale køkkener, skriver Fødevarefokus.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne