En af Østjyllands allerstørste turistattraktioner har nu fået grønt lys til at vokse sig endnu større. Syddjurs Kommune vendte onsdag tommelfingeren op til Djurs Sommerlands planer om at udvide forlystelsesparken og lave overnatningsfaciliteter, skriver DR.

Den nye lokalplan giver både mulighed for etablering af et feriecenter, campingplads, hotel, hytter og spisesteder. Men i første omgang er der fokus på at lave hotelovernatning, oplyser Djurs Sommerland.

Henrik B. Nielsen, der er direktør i Djurs Sommerland, fortæller, at man ønsker at imødegå en efterspørgsel fra gæsterne.

”Vi oplever en stadig stigende interesse fra både danske og udenlandske turister for at bo i – eller umiddelbart nær – Djurs Sommerland, og det har vi hidtil ikke kunnet efterkomme”, siger han.

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne