Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet er gået sammen dog således, at begge brands fortsætter. Det skal effektivisere administration, fundraising, kommunikation og styrke den fremtidige rekruttering til både kokke- og tjenerfagene.

”Kokkene kan lave nok så god mad, men hvad hjælper det, hvis der ikke er nogle til kompetent at sørge for servering og præsentation af maden på landets restauranter. Derfor giver det god mening, at Tjenerlandsholdet kommer ind under den paraply, der indtil videre inkluderer Kokkelandsholdets tre landshold (Kokkelandsholdet, Juniorlandsholdet og Cateringlandsholdet)”, siger Uffe Nielsen, der er formand for Kokkelandsholdet og Kokkeforeningen Danmark.

Det nye samarbejde betyder helt konkret, at Kokkelandsholdets CEO Morten Juul Andersen og hans stab overtager al administration af Tjenerlandholdet på samme måde som man i forvejen driver de tre Kokkelandshold.

Magnus træner til VM for kokkeelever

Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

Årets kok 2019 vandt også Den gyldne Jomfruhummerklo

Der var ingen slinger i valsen for 22-årige Kristoffer Ringsing fra Restaurant B-Spis i Næstved, da han med fynd og klem fra scenen proklamerede sine forkærlighed for sovs og kartofler og mormormad og med et enigt dommerpanel bag sig senere blev kåret som vinder af den 16. udgave af Jomfruhummerfestivalen 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne