Ricco Sørensen vil gerne være herre i eget hus. Derfor har han nu købt mangemillionæren Christian Dyvig og den tidligere Matas-topchef Terje List ud af ejerkredsen i kaffekæden Riccos, der driver 16 kaffebarer rundt om i Danmark, hvoraf de fleste ligger i København, skriver Finans.dk.

Dermed sidder Ricco Sørensen igen på magten i kaffekæden, som blev grundlagt i 2001 på Vesterbro i København.

”Jeg vil gerne styre det hele på min måde. Det har været en fin periode med Christian Dyvig og Terje List. Men hver ting har sin tid, og nu var det på tide, at jeg kom videre selv,” siger han til mediet.

Har du fået læst?

Trend: Kaffekampen mellem det autentiske og det automatiserede

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om udviklingen i retning af mere digitalisering og automatisering på kaffemarkedet.

Trend: Sansekaffe til gæsterne

Forbrugerne efterspørger kvalitetskaffe, men også oplevelser. Flere og flere virksomheder forsøger nu at imødekomme denne tendens med nytænkende produkter til kaffe-elskere.

Københavnerne går oftest på restaurant og henter takeaway

Det er blevet en del af danskernes forbrug at spise ude samt hente mad og drikke fra restauranter, cafeer og barer m.m. I den nyeste opgørelse HORESTA har fået lavet, foretog danskerne 405 mio. besøg på tværs af alle restauranttyper – fra takeaway-kaffe til besøg på gourmetrestauranter - i 2017. Det svarer til 1,6 besøg pr. dansker om ugen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne