Folkene bag feriecentret Ribe Byferie Resort har formået at kombinere det kommercielle med det kulturelle. Slots- og Kulturstyrelsen under Kulturministeriet og netværket ’Kommunenetværk for bygningskulturen i planlægningen’ har netop afholdt inspirationsmøde for alle medlemskommuner, og her var Ribe Byferie Resort inviteret med, for at fortælle hvordan de kombinerer byens rige kulturliv og kulturarv med turisme og god forretning for ikke bare sig selv, men for en stor del af byen. 

Feriecentret har specialiseret sig i at skabe forretning, ved at sammenkæde byens seværdigheder og events med ferieophold og god mad. Det hele er strikket sammen på en måde, så en stor del af byens erhvervsliv tjener på samarbejdet og byens kulturarv dyrkes og bruges på fornemmeste vis. Det hele er til stor glæde for feriecentrets mange gæster, der køber ferieophold med både forplejning og gode oplevelser.

”Vi gør det vi er bedst til, hver især”, forklarer Heidi Maimburg og uddyber:

”Vi driver et overnatningssted, men vi driver ikke restaurant og bager ikke brød – vi samarbejder til gengæld med byens øvrige erhverv, og det er til fælles gavn, både for erhvervslivet i Ribe med også for vores gæster. Noget af det, der er så skønt når man er på ferie, er nemlig at komme ud og ”mærke det lokale liv””.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne