Guldsmeden Hotels restaurant og hotel i Bredgade er opkaldt efter 17-årige Babette Weinert, datter af Guldsmeden Hotels´ indehavere, Sandra og Marc Weinert. Navnet på restauranten har givet anledning til en strid med spisestedet Babette i Vordingborg, og det er blevet besluttet, at hotelkæden skal finde et andet navn til restauranten i København.

Hotelkæden kommenterer afgørelsen:

”Vi ønsker restauratøren fra Vordingborg det allerbedste - ligesom vi gør det for alle andre, der skaber arbejdspladser i landet, især når det er dejlige steder med god stemning. Når alt er sagt, så er vi jo ikke ligefrem konkurrenter – vi lever af vores hoteldrift, har primært restauranterne for at yde vores overnattende gæster service, og har derfor lidt svært ved at se hvorfor vi skulle være en trussel”, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De undrer sig samtidig over, at én restaurant kan få eneret til et i forvejen eksisterende pigenavn.

Striden får dog ikke indflydelse på hotellets navn, som fortsat vil være Babette.

Hotelkæden oplyser, at den 17-årige Babette Weinert allerede har en ny vision for virksomhedens bar og restaurant, som de glæder sig til at realisere, inden sommeren er over os. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne