Guldsmeden Hotels restaurant og hotel i Bredgade er opkaldt efter 17-årige Babette Weinert, datter af Guldsmeden Hotels´ indehavere, Sandra og Marc Weinert. Navnet på restauranten har givet anledning til en strid med spisestedet Babette i Vordingborg, og det er blevet besluttet, at hotelkæden skal finde et andet navn til restauranten i København.

Hotelkæden kommenterer afgørelsen:

”Vi ønsker restauratøren fra Vordingborg det allerbedste - ligesom vi gør det for alle andre, der skaber arbejdspladser i landet, især når det er dejlige steder med god stemning. Når alt er sagt, så er vi jo ikke ligefrem konkurrenter – vi lever af vores hoteldrift, har primært restauranterne for at yde vores overnattende gæster service, og har derfor lidt svært ved at se hvorfor vi skulle være en trussel”, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

De undrer sig samtidig over, at én restaurant kan få eneret til et i forvejen eksisterende pigenavn.

Striden får dog ikke indflydelse på hotellets navn, som fortsat vil være Babette.

Hotelkæden oplyser, at den 17-årige Babette Weinert allerede har en ny vision for virksomhedens bar og restaurant, som de glæder sig til at realisere, inden sommeren er over os. 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne