Sinatur Hotel & Konferencekædens seks hoteller har halveret antallet af gange, hvor lastvogne leverer varer. Det giver både bedre miljø og bedre økonomi, skriver Vafo.dk.

I 2015 fik Sinatur Hotel & Konference leveret varer i alt 1026 gange fordelt på de seks hoteller. I 2018 er det antal faldet til 577, selvom omsætningen i samme periode er steget fra 151 til 163 millioner kroner. Færre leveringer er en gevinst for både miljøet og økonomien.

”En varelevering til et af vores seks hoteller belaster i gennemsnit miljøet med 25,9 kilo CO2. Når vi har fået 449 færre leveringer, har vi således opnået en samlet besparelse på i alt 11,6 ton CO2. Dertil kommer en økonomisk gevinst, fordi vi også opnår en bonus ved at samle vores indkøb”, siger Kari Brandsgård, der er direktør på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne