Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sinatur Hotel & Konferencekædens seks hoteller har halveret antallet af gange, hvor lastvogne leverer varer. Det giver både bedre miljø og bedre økonomi, skriver Vafo.dk.
I 2015 fik Sinatur Hotel & Konference leveret varer i alt 1026 gange fordelt på de seks hoteller. I 2018 er det antal faldet til 577, selvom omsætningen i samme periode er steget fra 151 til 163 millioner kroner. Færre leveringer er en gevinst for både miljøet og økonomien.
”En varelevering til et af vores seks hoteller belaster i gennemsnit miljøet med 25,9 kilo CO2. Når vi har fået 449 færre leveringer, har vi således opnået en samlet besparelse på i alt 11,6 ton CO2. Dertil kommer en økonomisk gevinst, fordi vi også opnår en bonus ved at samle vores indkøb”, siger Kari Brandsgård, der er direktør på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024