Dorte Krak har altid stræbt efter at være den mest velforberedte i lokalet - og det vil hun blive ved med, for hun er pinligt bevidst om, at en direktør ikke er mere værd end gårsdagens resultater, skriver Berlingske.

Og det er ikke ren og skær tilfældigheder, der gradvist har ført Dorte Krak til tops i Københavns største hotelvirksomhed. Lige siden hun i 1992 begyndte som salgsassistent, havde daværende adm. direktør Henning Arp-Hansen udset sig Dorte Krak som en kommende hoteldirektør. Han så dog helst, at hun forinden fik erfaring med i bagagen - både fra salgsafdelingen og receptionen.

Selv tilskriver hun vedholdenhed og hårdt arbejde som nøglen til sit løbende avancement i familievirksomhedens hierarki.

”Den tilgang til livet, som jeg er opdraget med, er »business before pleasure«. Tingene er ikke kommet nemt til mig. Til gengæld er jeg så typen, der altid har læst pensum to gange for at kompensere,” siger Dorte Krak.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne