Dorte Krak har altid stræbt efter at være den mest velforberedte i lokalet - og det vil hun blive ved med, for hun er pinligt bevidst om, at en direktør ikke er mere værd end gårsdagens resultater, skriver Berlingske.

Og det er ikke ren og skær tilfældigheder, der gradvist har ført Dorte Krak til tops i Københavns største hotelvirksomhed. Lige siden hun i 1992 begyndte som salgsassistent, havde daværende adm. direktør Henning Arp-Hansen udset sig Dorte Krak som en kommende hoteldirektør. Han så dog helst, at hun forinden fik erfaring med i bagagen - både fra salgsafdelingen og receptionen.

Selv tilskriver hun vedholdenhed og hårdt arbejde som nøglen til sit løbende avancement i familievirksomhedens hierarki.

”Den tilgang til livet, som jeg er opdraget med, er »business before pleasure«. Tingene er ikke kommet nemt til mig. Til gengæld er jeg så typen, der altid har læst pensum to gange for at kompensere,” siger Dorte Krak.

Læs hele historien her.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne