Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dorte Krak har altid stræbt efter at være den mest velforberedte i lokalet - og det vil hun blive ved med, for hun er pinligt bevidst om, at en direktør ikke er mere værd end gårsdagens resultater, skriver Berlingske.
Og det er ikke ren og skær tilfældigheder, der gradvist har ført Dorte Krak til tops i Københavns største hotelvirksomhed. Lige siden hun i 1992 begyndte som salgsassistent, havde daværende adm. direktør Henning Arp-Hansen udset sig Dorte Krak som en kommende hoteldirektør. Han så dog helst, at hun forinden fik erfaring med i bagagen - både fra salgsafdelingen og receptionen.
Selv tilskriver hun vedholdenhed og hårdt arbejde som nøglen til sit løbende avancement i familievirksomhedens hierarki.
”Den tilgang til livet, som jeg er opdraget med, er »business before pleasure«. Tingene er ikke kommet nemt til mig. Til gengæld er jeg så typen, der altid har læst pensum to gange for at kompensere,” siger Dorte Krak.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024