Der er mange måder at markedsføre sig på. Og om ikke ret længe vil budgethotellet Copenhagen Go Hotel på Amager bl.a. slå på, at man giver 88 nye værelser en såkaldt ACT-behandling, skriver Børsen.

Forkortelsen står for Advanced Coating Technology, og metoden er specielt konstrueret til at bekæmpe skadelige mikrober. Og det skulle give mere end én fordel, lyder forventningen.

"Vi har generelt stort fokus på miljøet og må klassificere os som et allergivenligt hotel, ligesom vi har et økologisk spisemærke på vores morgenmad. Og vi synes, det er cool, at vi som et billigt hotel kan tilbyde noget særligt," forklarer hotellets direktør Tim Tidman.

64 nye værelser på københavnerhotel

Efter udvidelsen har Hotel Kong Arthur med 64 nye værelser, når hotellet op på 214 værelser fordelt på 5 bygninger. De nye fløj er inspireret af en herskabslejlighed med høje paneler, danske designikoner, sildebensparket på gulvene, masser af god kunst på væggene og udsigt over byen gennem store dannebrogsvinduer, skriver Kursuslex.dk.

Nordsjællandsk kro skal udvides til hotel med 56 værelser

I april 2019 henvendte selskabet Føniks ved Peter og Jesper Djørup sig til Furesø Kommune, da de ønskede at udvide og ombygge Bregnerød Kro i Farum til hotel. De overtog for nylig ejendommen for 8,5 millioner kr., skriver Byensejendom.dk.

Skagenhotel opnår miljøcertificering

”Vi har arbejdet med miljø og bæredygtighed længe, og Green Key certificeringen er derfor et naturligt skridt i en målrettet proces,” siger direktør for Color Hotel Skagen, Rikke Gandrup.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne