Der er mange måder at markedsføre sig på. Og om ikke ret længe vil budgethotellet Copenhagen Go Hotel på Amager bl.a. slå på, at man giver 88 nye værelser en såkaldt ACT-behandling, skriver Børsen.

Forkortelsen står for Advanced Coating Technology, og metoden er specielt konstrueret til at bekæmpe skadelige mikrober. Og det skulle give mere end én fordel, lyder forventningen.

"Vi har generelt stort fokus på miljøet og må klassificere os som et allergivenligt hotel, ligesom vi har et økologisk spisemærke på vores morgenmad. Og vi synes, det er cool, at vi som et billigt hotel kan tilbyde noget særligt," forklarer hotellets direktør Tim Tidman.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Farten aftager for danske hoteller

Der er stadig vind i sejlene for den danske hotelbranche, hvor især flere udenlandske gæster blæser overnatningstallene i den rigtige retning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne