Der er mange måder at markedsføre sig på. Og om ikke ret længe vil budgethotellet Copenhagen Go Hotel på Amager bl.a. slå på, at man giver 88 nye værelser en såkaldt ACT-behandling, skriver Børsen.

Forkortelsen står for Advanced Coating Technology, og metoden er specielt konstrueret til at bekæmpe skadelige mikrober. Og det skulle give mere end én fordel, lyder forventningen.

"Vi har generelt stort fokus på miljøet og må klassificere os som et allergivenligt hotel, ligesom vi har et økologisk spisemærke på vores morgenmad. Og vi synes, det er cool, at vi som et billigt hotel kan tilbyde noget særligt," forklarer hotellets direktør Tim Tidman.

Hoteller skriger efter ansatte: ”Vi skal bruge mange flere”

Københavns hotelbranche har trykket speederen i bund, og der bliver bygget som aldrig før. I løbet af de næste tre år står byen til at få yderligere 7.700 hotelværelser, hvilket er en forøgelse på over 40 procent fra 2018, skriver Berlingske.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne