First Hotel Kong Frederik ved Rådhuspladsen i København har fået nyt system så postevand filtreres ekstra, før det serveres. Dermed skal hotellet ikke købe og have transporteret flaskevand, skriver Standby.dk.

”Selvfølgelig er dette en besparelse for os – men vi hjælper også miljøet, skåner vores medarbejdere og gør det billigere for vores gæster,” siger hoteldirektør Kenneth Pedersen til STANDBY.dk

Han står i spidsen for firestjernede First Hotel Kong Frederik med 110 værelser ved Rådhuspladsen i København.

Hotellet tilbagetog sidste måned driften af sin restaurant fra restaurantkæden Cofoco, der havde stået for forpagtningen i seks år. I stedet har hotellet nu åbnet sin egen restaurant, Louises Fiskebar, der dog også serveres andet end fisk, for eksempel steaks.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ikonisk hotel i Hjørring solgt

Gennem knap to år har Bjarne ”Bamme” Sørensen forsøgt at afhænde Det Bette Hotel i Hjørring, som han og hustruen Sulle har drevet gennem mere end 10 år, skriver Nordjyske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne