Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
First Hotel Kong Frederik ved Rådhuspladsen i København har fået nyt system så postevand filtreres ekstra, før det serveres. Dermed skal hotellet ikke købe og have transporteret flaskevand, skriver Standby.dk.
”Selvfølgelig er dette en besparelse for os – men vi hjælper også miljøet, skåner vores medarbejdere og gør det billigere for vores gæster,” siger hoteldirektør Kenneth Pedersen til STANDBY.dk
Han står i spidsen for firestjernede First Hotel Kong Frederik med 110 værelser ved Rådhuspladsen i København.
Hotellet tilbagetog sidste måned driften af sin restaurant fra restaurantkæden Cofoco, der havde stået for forpagtningen i seks år. I stedet har hotellet nu åbnet sin egen restaurant, Louises Fiskebar, der dog også serveres andet end fisk, for eksempel steaks.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024