Humøret er igen højt hos hotelejer Mads Friis. Antallet af bookinger for 2019 ligger markant højere end 2018 på nuværende tidspunkt på Benniksgaard Hotel, skriver Jydske Vestkysten.

Benniksgaard Hotel består af i alt 69 værelser samt annekset med 54 dobbeltværelser. For tredje år i træk er hotellet blandt de 25 bedste hoteller i Danmark, kåret af Tripadvisor.

”Vi holder budgetterne. Det ser fornuftigt ud. Vi er godt i gang med at finde nye kundegrupper”, siger Mads Friis og nævner, at man har succes med at arrangere temabuilding, konference og møder for det lokale erhvervsliv.

Har du fået læst?

HORESTA: Bookingportalers prisklausuler bør forbydes

Den frie konkurrence er sat ud af kraft, når bookingportaler som Hotels.com og Booking.com stiller krav til hotelbranchen om, hvad prisen skal være på hotelværelser. Derfor bør de danske konkurrencemyndigheder gribe ind og forbyde de aftaler mellem hoteller og bookingportaler, der indeholde såkaldte prisklausuler, mener HORESTA.

Varmen skruer op for hotelbookinger

Maj og starten af juni var rekord varm, og det er ikke kun termometeret, der har været rødglødende. Det samme kan siges for telefoner og hjemmesider for de danske kroer og hoteller i kæden Small Danish Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne