Skuespilleren George Clooney har i mange år brugt sin stjernestatus til at støtte menneskerettigheder verden over – og nu opfordrer Hollywood-stjernen til boykot af de ni luksushoteller i Dorchester Collection, skriver Standby.dk.

Baggrunden er at Dorchester Collection, der har tre hoteller i England samt to i såvel Frankrig som Italien og Californien, ejes af eneherskeren i det stenrige olie- og naturgasrige sultanat Brunei på Borneo.

Og Brunei indfører onsdag den 3. april en skærpelse af sin allerede eksisterende hårdhændede sharia-lovgivning, der blev indført i 2014. Ændringen vil blandt andet betyde, at homoseksuelle eller ægteskabsbrydere i Brunei, der har under 500.000 indbyggere, skal piskes eller stenes til døde, skriver en lang række medier, blandt andet Washington Post og BBC.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne