Skuespilleren George Clooney har i mange år brugt sin stjernestatus til at støtte menneskerettigheder verden over – og nu opfordrer Hollywood-stjernen til boykot af de ni luksushoteller i Dorchester Collection, skriver Standby.dk.

Baggrunden er at Dorchester Collection, der har tre hoteller i England samt to i såvel Frankrig som Italien og Californien, ejes af eneherskeren i det stenrige olie- og naturgasrige sultanat Brunei på Borneo.

Og Brunei indfører onsdag den 3. april en skærpelse af sin allerede eksisterende hårdhændede sharia-lovgivning, der blev indført i 2014. Ændringen vil blandt andet betyde, at homoseksuelle eller ægteskabsbrydere i Brunei, der har under 500.000 indbyggere, skal piskes eller stenes til døde, skriver en lang række medier, blandt andet Washington Post og BBC.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne