Aarhus Congress center, Aarhus’ største møde- og eventsted blev relanceret i sidste uge med et fantastisk show, der fremhævede mulighederne, fleksibiliteten og magien i det fantastiske kongrescenter placeret ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, Danmark.

Flere end 130 kunder, gæster og nye partnere var til stede til lanceringsbegivenheden, hvor Aarhus teamet tog gæsten med på et kig ind fremtidens arrangementer for Aarhus Congress Center. Re-lanceringen af kongrescentret afslører et nyt navn til dette berømte sted i hjertet af byen, en ny branding og et spændende nyt websted udviklet til både planlæggere og besøgende, hvilket gør det lettere at være vært for og opleve mindeværdige arrangementer i Aarhus Congress Center.

"Da vi inviterede til en relancering af vores kongrescenter, ønskede vi at vise eventplanlæggere hvordan de kan ’være vært for deres drømmeevent i Mulighedernes Hus’ og skabe mindeværdige begivenheder i Jyllands mest centrale møde-og eventsted", udtaler Helene Hallre, General Manager for Aarhus Congress Center og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Læs mere på: www.aarhuscongresscenter.dk

Hotel- og kursuscenter kan blive dobbelt så stort

Horisont Hotel & Konference – der indtil sidste efterår hed Koldkærgård – hører sammen med det større kursus- og konferencecenter KolleKolle ved Værløse nord for København begge under Landbrug & Fødevarer. Samlet omsætter de to hotel- og konferencecentre årligt for mellem 50 til 60 millioner kroner.

Brancheprofil bliver ny hotelchef på Horisont Hotel & Konference

Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne