Aarhus Congress center, Aarhus’ største møde- og eventsted blev relanceret i sidste uge med et fantastisk show, der fremhævede mulighederne, fleksibiliteten og magien i det fantastiske kongrescenter placeret ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, Danmark.

Flere end 130 kunder, gæster og nye partnere var til stede til lanceringsbegivenheden, hvor Aarhus teamet tog gæsten med på et kig ind fremtidens arrangementer for Aarhus Congress Center. Re-lanceringen af kongrescentret afslører et nyt navn til dette berømte sted i hjertet af byen, en ny branding og et spændende nyt websted udviklet til både planlæggere og besøgende, hvilket gør det lettere at være vært for og opleve mindeværdige arrangementer i Aarhus Congress Center.

"Da vi inviterede til en relancering af vores kongrescenter, ønskede vi at vise eventplanlæggere hvordan de kan ’være vært for deres drømmeevent i Mulighedernes Hus’ og skabe mindeværdige begivenheder i Jyllands mest centrale møde-og eventsted", udtaler Helene Hallre, General Manager for Aarhus Congress Center og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Læs mere på: www.aarhuscongresscenter.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne