Aarhus Congress center, Aarhus’ største møde- og eventsted blev relanceret i sidste uge med et fantastisk show, der fremhævede mulighederne, fleksibiliteten og magien i det fantastiske kongrescenter placeret ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, Danmark.

Flere end 130 kunder, gæster og nye partnere var til stede til lanceringsbegivenheden, hvor Aarhus teamet tog gæsten med på et kig ind fremtidens arrangementer for Aarhus Congress Center. Re-lanceringen af kongrescentret afslører et nyt navn til dette berømte sted i hjertet af byen, en ny branding og et spændende nyt websted udviklet til både planlæggere og besøgende, hvilket gør det lettere at være vært for og opleve mindeværdige arrangementer i Aarhus Congress Center.

"Da vi inviterede til en relancering af vores kongrescenter, ønskede vi at vise eventplanlæggere hvordan de kan ’være vært for deres drømmeevent i Mulighedernes Hus’ og skabe mindeværdige begivenheder i Jyllands mest centrale møde-og eventsted", udtaler Helene Hallre, General Manager for Aarhus Congress Center og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Læs mere på: www.aarhuscongresscenter.dk

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Grønt lys til hotel i Aarhus

Et område der tidligere har været anvendt til containerterminal for Aarhus Havn skal i fremtiden danne ramme om et hotel med plads til 2.000 konferencegæster, 500 værelser og en bar i 76 meters højde, skriver ByensEjendom.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne