Aarhus Congress center, Aarhus’ største møde- og eventsted blev relanceret i sidste uge med et fantastisk show, der fremhævede mulighederne, fleksibiliteten og magien i det fantastiske kongrescenter placeret ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, Danmark.

Flere end 130 kunder, gæster og nye partnere var til stede til lanceringsbegivenheden, hvor Aarhus teamet tog gæsten med på et kig ind fremtidens arrangementer for Aarhus Congress Center. Re-lanceringen af kongrescentret afslører et nyt navn til dette berømte sted i hjertet af byen, en ny branding og et spændende nyt websted udviklet til både planlæggere og besøgende, hvilket gør det lettere at være vært for og opleve mindeværdige arrangementer i Aarhus Congress Center.

"Da vi inviterede til en relancering af vores kongrescenter, ønskede vi at vise eventplanlæggere hvordan de kan ’være vært for deres drømmeevent i Mulighedernes Hus’ og skabe mindeværdige begivenheder i Jyllands mest centrale møde-og eventsted", udtaler Helene Hallre, General Manager for Aarhus Congress Center og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Læs mere på: www.aarhuscongresscenter.dk

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet

Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne