Det er flere år siden, et krydstogtskib lagde vejen forbi Nyborg, men nu har havneselskabet ADP fået hul på bylden. I sommeren 2020 kommer skibet MS Berlin nemlig to gange - første gang i juli og anden gang i august. Det skriver Nyborg Kommune i en pressemeddelelse, ifølge Fyens.dk.

Skibet har 412 gæster og 139 besætningsmedlemmer. Gæsterne ombord er tyske, som rejser efter autentiske oplevelser. Rederiet FTI Cruises kommer på besøg i Nyborg i maj måned 2019, hvor de vil se byen og havneterminalen.

Krydstogtturismen i Danmark vokser, og en række danske havnebyer sætter i 2019 rekord i antallet af krydstogtskibe og gæster. Havneselskabet ADP, som ejer og driver havnene iNyborg, Fredericia og Middelfart, har siden 2012 arbejdet med udvikling af krydstogt i Fredericia, og på få år har man opbygget en succesfuld destination. ADP sætter i år rekord med 20 anløb til Fredericia.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne