Med en omsætning i 2018 på 1,298 milliarder kroner mod 1,228 milliarder kroner i 2017 steg omsætningen atter i sidste regnskabsår for Arp-Hansen Hotel Group. Kæden har nu passeret 4.000 hotelværelser på sine 13 hoteller, skriver Standby.dk.

Omvendt faldt overskuddet fra 286 millioner kroner i 2017 til 265,8 millioner kroner sidste år.

“Vi gav sidste år vores cirka 800 fastansatte medarbejdere en bonus på 14 millioner kroner for at takke for deres store indsats og for at vise, hvor meget vi værdsætter deres arbejde. Alle fastansatte fik samme bonus – uanset hvad deres arbejde er i koncernen. Jeg kan ikke give stor nok ros til alle vores dygtige medarbejdere,” fortæller adm. direktør Dorte Krak.

Hotelejendom i København solgt for 550 millioner

Ifølge Ekstra Bladet har Danica Ejendomme solgt hotellet The Square til Arp-Hansen Hotel Group for 550 millioner kr. Det 4-stjernede hotel har 268 værelser. Arp-Hansen har gennem mange år været lejer af ejendommen.

Ny hoteldirektør til The Square

Med stor erfaring indenfor hotelbranchen har det firestjernet hotel The Square på Rådhuspladsen i i København ansat Karina Living som deres nye hoteldirektør. Det skriver Arp-Hansen Hotel Group, som ejer hotellet, i en pressemeddelelse til Turistmonitor.

54 mio. kr. skal bidrage til bæredygtig vækst i dansk turisme

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse vil understøtte en bæredygtig vækst i dansk turisme, der skal fastholde dansk turisme på vækstsporet via et mere bæredygtigt og konkurrencedygtigt turismeerhverv. Bestyrelsen åbner derfor for ansøgninger til en pulje på 54 mio. kr., der er målrettet lokale og tværgående turismeprojekter.

Log ind