Crowne Plaza-hotellet i Ørestad har indgået en aftale med den kun 16-årige danske tenniskomet Clara Tauson, der for nylig vandt Australian Open for juniorer.

”Vi har med glæde indgået en foreløbig treårig aftale med Clara Tauson, hvor hun kan medvirke til forskellige arrangementer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers. Men vi er naturligvis meget opmærksom på hendes unge alder og skal på ingen måde drive rovdrift på hende.”

Det sagde koncernchef for BC (Bella Center) Hospitality Group, Allan L. Agerholm, mandag til Standby.dk, da BCHG havde indbudt til en lille sammenkomst for at præsentere aftalen med Clara Tauson.

Arrangementet blev holdt på den øverste 20. etage på Crowne Plaza-hotellet i Ørestad – det miljøvenlige hotel blev for ti år siden åbnet af Danmarks i dag største tennisprofil, Caroline Wozniacki.

Spies-chef skifter til Bella Center-gruppen

Eva Lundgren har hele sin karriere været i rejsebranchen. Hun begyndte i 1996 som marketingkoordinator hos Ving Danmark. I 2008 kom hun ind under Thomas Cook Group, hvor hun i dag er Head of Marketing Effectiveness & Planning for Nordeuropa samt Head of Brand & Marketing for Spies.

10 år med kendt bæredygtigt københavnsk hotel

Crowne Plaza-hotellet i Ørestad regnes som et af Danmarks mest grønne hoteller – tiåret for dets åbning blev fejret med sammenkomst for store firmakunder og erhvervs- og incomingbureauer

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne