Crowne Plaza-hotellet i Ørestad har indgået en aftale med den kun 16-årige danske tenniskomet Clara Tauson, der for nylig vandt Australian Open for juniorer.

”Vi har med glæde indgået en foreløbig treårig aftale med Clara Tauson, hvor hun kan medvirke til forskellige arrangementer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers. Men vi er naturligvis meget opmærksom på hendes unge alder og skal på ingen måde drive rovdrift på hende.”

Det sagde koncernchef for BC (Bella Center) Hospitality Group, Allan L. Agerholm, mandag til Standby.dk, da BCHG havde indbudt til en lille sammenkomst for at præsentere aftalen med Clara Tauson.

Arrangementet blev holdt på den øverste 20. etage på Crowne Plaza-hotellet i Ørestad – det miljøvenlige hotel blev for ti år siden åbnet af Danmarks i dag største tennisprofil, Caroline Wozniacki.

Hotelerhvervet: Staten bør booke mere bæredygtigt

Når staten vælger, hvor den skal holde konferencer, vægter bæredygtighed alt for lidt, lyder kritikken fra hotelkæder og HORESTA. Styrelse erkender, at de kan gøre mere på det grønne område, og politikere presser på, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne