Crowne Plaza-hotellet i Ørestad har indgået en aftale med den kun 16-årige danske tenniskomet Clara Tauson, der for nylig vandt Australian Open for juniorer.

”Vi har med glæde indgået en foreløbig treårig aftale med Clara Tauson, hvor hun kan medvirke til forskellige arrangementer hos Crowne Plaza Copenhagen Towers. Men vi er naturligvis meget opmærksom på hendes unge alder og skal på ingen måde drive rovdrift på hende.”

Det sagde koncernchef for BC (Bella Center) Hospitality Group, Allan L. Agerholm, mandag til Standby.dk, da BCHG havde indbudt til en lille sammenkomst for at præsentere aftalen med Clara Tauson.

Arrangementet blev holdt på den øverste 20. etage på Crowne Plaza-hotellet i Ørestad – det miljøvenlige hotel blev for ti år siden åbnet af Danmarks i dag største tennisprofil, Caroline Wozniacki.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Grøn fokusdag havde venteliste

Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne