Efter et år med en stribe butikslukninger, kæmpetab fra en blødende Fakta-kæde og en større magtkamp mellem baglandet og ledelsen, der udspillede sig i al offentlighed, kommer Danmarks næststørste dagligvarekoncern, Coop Danmark, trods en turbulent periode ud af 2018 med et samlet overskud på 624 mio. kr. mod 412 mio. kr. året før, skriver Børsen.

Coop strategi er nu at hente nogle af de kunder tilbage, som kigger mod restauranterne, når de går på jagt efter takeaway og convenience food. Det vil koncernen bl.a. gøre ved at satse endnu mere på at udvikle sunde og nemme madløsninger, som kunderne samtidig skal kunne bestille på nettet og få bragt ud.

"Man skal kunne se Superbrugsen som en madløsning i stedet for restauranterne, hvor vi serverer varm mad hjem til kunderne, eller hvor kunderne kommer og henter det i butikken," siger adm. direktør Peter Høgsted, der nu forventer, at alle koncernens kæder kommer ud af 2019 med et overskud.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne