Vi befinder os i en tid, hvor resten af verden for alvor har fundet ud af, hvor dejlig København er, når forårets første solstråler varmer byen op. Derfor skyder turisterne frem i samme tempo, som der kommer blade på træerne, mens kasseapparaterne på byens restauranter og hoteller tikker stadigt lystigere, som temperaturen stiger, lyder det fra Cecilia Lonning-Skovgaard (V), beskæftigelses- og integrationsborgmester i København i debatindlæg i Berlingske.

”Desværre er de rituelle avisindlæg også ved at dukke op. De avisindlæg der insisterer på, at turister er en hadegave, der skal udskammes i den offentlige debat. Det er vi nødt til at stoppe i fællesskab, for modstand mod turisme er tunnelsyn af værste skuffe”, lyder det fra borgmesteren.

Hun mener, at turisme i høj grad er med til at udvikle byen, og vi bør huske hinanden på, at der i de trillende kufferter gemmer sig en gave til Hovedstadsregionen, som årligt bidrager med i omegnen af 42 mia. kroner og cirka 49.000 job.

Opfordringen fra hende til københavnerne lyder derfor: ”Så smil, næste gang du ser en turist - det smitter!”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne