Vi befinder os i en tid, hvor resten af verden for alvor har fundet ud af, hvor dejlig København er, når forårets første solstråler varmer byen op. Derfor skyder turisterne frem i samme tempo, som der kommer blade på træerne, mens kasseapparaterne på byens restauranter og hoteller tikker stadigt lystigere, som temperaturen stiger, lyder det fra Cecilia Lonning-Skovgaard (V), beskæftigelses- og integrationsborgmester i København i debatindlæg i Berlingske.

”Desværre er de rituelle avisindlæg også ved at dukke op. De avisindlæg der insisterer på, at turister er en hadegave, der skal udskammes i den offentlige debat. Det er vi nødt til at stoppe i fællesskab, for modstand mod turisme er tunnelsyn af værste skuffe”, lyder det fra borgmesteren.

Hun mener, at turisme i høj grad er med til at udvikle byen, og vi bør huske hinanden på, at der i de trillende kufferter gemmer sig en gave til Hovedstadsregionen, som årligt bidrager med i omegnen af 42 mia. kroner og cirka 49.000 job.

Opfordringen fra hende til københavnerne lyder derfor: ”Så smil, næste gang du ser en turist - det smitter!”

Bornholm får sommerrute til Berlin

I perioden fra 2. juli til og med 9. august 2020 flyves der mellem Bornholm og Berlin med en ny flyrute, der har afgange om torsdagen og om søndagen, skriver Bornholm.nu.

Airbnb er kommet under fornyet pres på begge sider af Atlanten

I Canada har bystyret i Toronto efter næsten to års vundet rettens ord for at de vedtagne stramninger af regler for privat korttidsudlejning af helårsbolig er lovlige. De nye regler fastsætter at udlejer skal registrere boligen, hvor værelser udlejes, at udlejer skal være bosiddende i boligen, hvor private værelser udlejes, samt at der ikke må udlejes flere end tre værelser ad gangen. Det skriver The Guardian.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne