Formanden for Danske Hoteller A/S afviser historien fra Finans.dk om, at Hotel Dagmar kom ud af 2018 med et underskud. Erik Sophus Falck slår fast, at man skal se de 21 kroer, hoteller og konferencecentre, som er med i kæden Danske Hoteller A/S som en samlet enhed - også rent regnskabsmæssigt.

”Og i den sammenhæng leverer Hotel Dagmar i Ribe et meget flot bidrag til vores samlede koncernregnskab. Hotel Dagmar havde i 2018 en omsætning på 15 millioner kroner og et overskud på knap to millioner kroner før renter og afskrivninger. Når det alligevel ser ud som om hotellet får underskud skyldes det, at hotellet betaler en stor forpagtningsafgift, som bidrag til det samlede koncernregnskab og derudover betales fem procent i Fee af omsætningen”, lyder det fra Erik Sophus Falck.

Han fortæller, at kæden Danske Hoteller A/S i 2018 havde det bedste regnskabsresultat nogensinde.

Har du fået læst?

Hvordan markedsfører man sig gennem oplevelser?

Hvordan kan din virksomhed gøre noget helt særligt for at markedsføre sig gennem oplevelser? Det var afsættet, da franske Dr. Isabelle Frochot fra Savoie Mon Blanc-universitet skulle inspirere virksomheder ved NICE Forummødet i Ribe.

Madmarked er på trapperne i domkirkeby

Madprojekt Ribe Madstation mangler blot at få den sidste finansiering på 4,2 mio. kr. fra Realdania på plads, inden projektet løber af staben, ifølge Jydskevestkysten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne