Det skal være mere spændende at spise, når man er i Lalandia i Billund. Badelandet har givet madoplevelsen et løft med en gennemgribende ombygning af restauranten i centrets vandland, Lalandia Aquadome. Det nye spisesetup er inspireret af den populære food hall-trend, og gæsterne kan derfor nu vælge mad fra tre forskellige internationale køkkener, skriver Fødevarefokus.dk.

I Lalandia i Billund har man netop lagt sidste hånd på feriecentrets nye restaurantkoncept – Food Court. Lalandia har nytænkt hele madoplevelsen i centrets Aquadome med inspiration fra den populære food hall-trend, som gennem de senere år har vundet indpas i især de største danske byer. Det nye restaurantkoncept er inddelt i tre internationale køkkener: Et italiensk, et amerikansk og ikke mindst et asiatisk, der matcher vandlandets tropestemning.

”Vi har ikke alene haft en ambition om at hæve spiseoplevelsen i vores Aquadome i forhold til udvalget, tilberedningen og præsentationen af selve maden, men også i forhold til selve rammerne for spisningen, hvor vi har arbejdet på at skabe nogle flere afskærmede områder, hvor familien kan trække sig lidt fra vandlandet, mens de nyder maden”, fortæller adm. direktør i Lalandia, Jan Harrit.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne