Det skal være mere spændende at spise, når man er i Lalandia i Billund. Badelandet har givet madoplevelsen et løft med en gennemgribende ombygning af restauranten i centrets vandland, Lalandia Aquadome. Det nye spisesetup er inspireret af den populære food hall-trend, og gæsterne kan derfor nu vælge mad fra tre forskellige internationale køkkener, skriver Fødevarefokus.dk.

I Lalandia i Billund har man netop lagt sidste hånd på feriecentrets nye restaurantkoncept – Food Court. Lalandia har nytænkt hele madoplevelsen i centrets Aquadome med inspiration fra den populære food hall-trend, som gennem de senere år har vundet indpas i især de største danske byer. Det nye restaurantkoncept er inddelt i tre internationale køkkener: Et italiensk, et amerikansk og ikke mindst et asiatisk, der matcher vandlandets tropestemning.

”Vi har ikke alene haft en ambition om at hæve spiseoplevelsen i vores Aquadome i forhold til udvalget, tilberedningen og præsentationen af selve maden, men også i forhold til selve rammerne for spisningen, hvor vi har arbejdet på at skabe nogle flere afskærmede områder, hvor familien kan trække sig lidt fra vandlandet, mens de nyder maden”, fortæller adm. direktør i Lalandia, Jan Harrit.

Har du fået læst?

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne