Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, har indgået en samarbejdsaftale, som giver hotellet mulighed for at tilbyde sine gæster en cykel til sightseeing i hovedstaden. Ovenikøbet i en god sags tjeneste.

Cyklerne er nemlig udviklet af b’fair, som kombinerer høj kvalitet og æstetik med en stærk CSR-profil. For hver solgt cykel donerer b’fair således et års skolegang samt et dagligt måltid til et barn i Bangladesh.

Men historien om de nye cykler har endnu et twist. Cyklerne er nemlig designet af Tobias Jacobsen, der er barnebarn til Arne Jacobsen, den verdensberømte arkitekt, som i sin tid tegnede Royal-hotellet.

General manager på hotellet, Brian Gleeson, er begejstret for det nye samarbejde.

“Det er en smuk historie, at vi på én og samme tid kan forbedre gæsteoplevelsen, støtte et rigtig godt formål og fortsætte designudviklingen af vores hotel gennem Tobias Jacobsens arbejde”, siger Brian Gleeson.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne