Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, har indgået en samarbejdsaftale, som giver hotellet mulighed for at tilbyde sine gæster en cykel til sightseeing i hovedstaden. Ovenikøbet i en god sags tjeneste.

Cyklerne er nemlig udviklet af b’fair, som kombinerer høj kvalitet og æstetik med en stærk CSR-profil. For hver solgt cykel donerer b’fair således et års skolegang samt et dagligt måltid til et barn i Bangladesh.

Men historien om de nye cykler har endnu et twist. Cyklerne er nemlig designet af Tobias Jacobsen, der er barnebarn til Arne Jacobsen, den verdensberømte arkitekt, som i sin tid tegnede Royal-hotellet.

General manager på hotellet, Brian Gleeson, er begejstret for det nye samarbejde.

“Det er en smuk historie, at vi på én og samme tid kan forbedre gæsteoplevelsen, støtte et rigtig godt formål og fortsætte designudviklingen af vores hotel gennem Tobias Jacobsens arbejde”, siger Brian Gleeson.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ishockey og sommervejr gav hotelrekord i maj

Majsolen skinnede historisk mange timer i det danske sommerland, og det var med til at sikre de danske hoteller et rekordhøjt antal overnatninger for denne måned. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at hotellerne havde 4,2 pct. flere overnatninger sammenlignet med samme måned året før.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne