Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, har indgået en samarbejdsaftale, som giver hotellet mulighed for at tilbyde sine gæster en cykel til sightseeing i hovedstaden. Ovenikøbet i en god sags tjeneste.

Cyklerne er nemlig udviklet af b’fair, som kombinerer høj kvalitet og æstetik med en stærk CSR-profil. For hver solgt cykel donerer b’fair således et års skolegang samt et dagligt måltid til et barn i Bangladesh.

Men historien om de nye cykler har endnu et twist. Cyklerne er nemlig designet af Tobias Jacobsen, der er barnebarn til Arne Jacobsen, den verdensberømte arkitekt, som i sin tid tegnede Royal-hotellet.

General manager på hotellet, Brian Gleeson, er begejstret for det nye samarbejde.

“Det er en smuk historie, at vi på én og samme tid kan forbedre gæsteoplevelsen, støtte et rigtig godt formål og fortsætte designudviklingen af vores hotel gennem Tobias Jacobsens arbejde”, siger Brian Gleeson.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne