Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen, har indgået en samarbejdsaftale, som giver hotellet mulighed for at tilbyde sine gæster en cykel til sightseeing i hovedstaden. Ovenikøbet i en god sags tjeneste.

Cyklerne er nemlig udviklet af b’fair, som kombinerer høj kvalitet og æstetik med en stærk CSR-profil. For hver solgt cykel donerer b’fair således et års skolegang samt et dagligt måltid til et barn i Bangladesh.

Men historien om de nye cykler har endnu et twist. Cyklerne er nemlig designet af Tobias Jacobsen, der er barnebarn til Arne Jacobsen, den verdensberømte arkitekt, som i sin tid tegnede Royal-hotellet.

General manager på hotellet, Brian Gleeson, er begejstret for det nye samarbejde.

“Det er en smuk historie, at vi på én og samme tid kan forbedre gæsteoplevelsen, støtte et rigtig godt formål og fortsætte designudviklingen af vores hotel gennem Tobias Jacobsens arbejde”, siger Brian Gleeson.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne