Airbnbs tilsyneladende ustoppelige ekspansions-trang fortsætter nu langt ind i hotelbranchen, der i forvejen frygter den store booking platform for deleboliger, skriver TrendsAndTravel.dk.

Airbnb har nemlig købt sig ind i den store indiske hotelkæde OYO, der er en af de hurtigst ekspanderende i Asien.

I øjeblikket kan man leje alle mulige private boliger via Airbnb – selv værelser, der er anbragt oppe i et træ. Fremover bliver Airbnb formentlig integreret med Asiens hurtigst voksende hotelkæde, som også er på vej ind i USA og Europa.

OYO – navnet står for On Your Owen – blev grundlagt i 2012 af den dengang kun 18-årige Ritesh Agarwal.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne