Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Inden for et år har den københavnske restaurantkæde Madklubben åbnet fire restauranter, og den femte er på vej. Det vækker bekymring hos flere lokale restauratører, skriver Jyllands-Posten ifølge Fødevarewatch.dk.
"Der er for mange om buddet. At Madklubbens indtog i byen vil betyde, at restaurantlukninger står mejslet i sten. Inden for det næste års tid vil en masse restauranter lukke," siger Christian Bøjlund, kok og indehaver af restauranten Frederiksgade 42, til avisen.
Simon Carstens, medindehaver af Restaurant Kolo i Guldsmedgade, mener, at Madklubben kan presse priserne, fordi kæden kan lave større indkøb og optage større lån billigere, og derfor sælge sin mad til en lavere pris end konkurrenterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024