Med politikernes økonomiske håndsrækning er vi tættere mål med ambitionen om et globalt mega-event, , lyder det fra Lars Christian Østergreen, der er direktør for det sekretariat, som står for planlægningen af Copenhagen 2021.

Helt konkret er der tale om en bevilling på 6,5 mio. kr.. da Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre, Venstre, Konservative, DF og Liberal Alliance har indgået en politisk aftale om København Kommunes budget for 2019.

”De 6,5 mio. kr. får ikke vores fundraising helt over målstregen, men nu kan vi holde dampen oppe og fortsætte med at planlægge et hav kulturelle indslag, et EuroGames med 27 sportsgrene, en stor LGBTQ-rettighedskonference, en folkemøde-inspireret demokratifestival og den store WorldPride-march, som alt i alt forventes at tiltrække 750.000 gæster”, fortæller han.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne