Med politikernes økonomiske håndsrækning er vi tættere mål med ambitionen om et globalt mega-event, , lyder det fra Lars Christian Østergreen, der er direktør for det sekretariat, som står for planlægningen af Copenhagen 2021.

Helt konkret er der tale om en bevilling på 6,5 mio. kr.. da Socialdemokratiet, SF, Radikale Venstre, Venstre, Konservative, DF og Liberal Alliance har indgået en politisk aftale om København Kommunes budget for 2019.

”De 6,5 mio. kr. får ikke vores fundraising helt over målstregen, men nu kan vi holde dampen oppe og fortsætte med at planlægge et hav kulturelle indslag, et EuroGames med 27 sportsgrene, en stor LGBTQ-rettighedskonference, en folkemøde-inspireret demokratifestival og den store WorldPride-march, som alt i alt forventes at tiltrække 750.000 gæster”, fortæller han.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne