Der er gang i udskiftningen på hotellerne og kroerne rundt omkring i oplandet i Holstebro Kommune. Siden februar har tre - og snart fire - af de større hoteller og kroer i oplandsbyerne skiftet ud i toppen. Borbjerg Mølle Kro, Gæstgivergården i Ulfborg, Vedersø Klit Badehotel og snart også Hotel Vinderup, hvor restaurantchefen bejler til at overtage forpagterrollen på hele hotellet. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

De nye forpagtere og ejere har hver deres tilgang til, hvor bred en forandrings-pensel, der skal males med, når overnatningsstederne skal drives videre under nye faner - men enige - det er de om én ting; der skal knokles!

Det skulle der også, da Malene Harpøth i foråret overtog Borbjerg Mølle Kro sammen med sin mand Mark og venneparret Ashli Williamson og Bjørn Bitsch.

”Man kan ihvertfald ikke læne sig tilbage. Vi arbejder ofte fra seks morgen til 12 aften”, siger Malene Harpøth, der stadig er ny i branchen med en fortid som designer. De fire nye ejere har ikke ønsket at pille det store ved konceptet for stedet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Restaurant Flammen ansætter HR Manager

1. november tiltræder 38-årige Morten Max som HR Manager hos Restaurant Flammen, hvor han får ansvar for over 700 medarbejdere og ledere i kædens 16 restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne