Der er gang i udskiftningen på hotellerne og kroerne rundt omkring i oplandet i Holstebro Kommune. Siden februar har tre - og snart fire - af de større hoteller og kroer i oplandsbyerne skiftet ud i toppen. Borbjerg Mølle Kro, Gæstgivergården i Ulfborg, Vedersø Klit Badehotel og snart også Hotel Vinderup, hvor restaurantchefen bejler til at overtage forpagterrollen på hele hotellet. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

De nye forpagtere og ejere har hver deres tilgang til, hvor bred en forandrings-pensel, der skal males med, når overnatningsstederne skal drives videre under nye faner - men enige - det er de om én ting; der skal knokles!

Det skulle der også, da Malene Harpøth i foråret overtog Borbjerg Mølle Kro sammen med sin mand Mark og venneparret Ashli Williamson og Bjørn Bitsch.

”Man kan ihvertfald ikke læne sig tilbage. Vi arbejder ofte fra seks morgen til 12 aften”, siger Malene Harpøth, der stadig er ny i branchen med en fortid som designer. De fire nye ejere har ikke ønsket at pille det store ved konceptet for stedet.

Har du fået læst?

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne