Der er gang i udskiftningen på hotellerne og kroerne rundt omkring i oplandet i Holstebro Kommune. Siden februar har tre - og snart fire - af de større hoteller og kroer i oplandsbyerne skiftet ud i toppen. Borbjerg Mølle Kro, Gæstgivergården i Ulfborg, Vedersø Klit Badehotel og snart også Hotel Vinderup, hvor restaurantchefen bejler til at overtage forpagterrollen på hele hotellet. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

De nye forpagtere og ejere har hver deres tilgang til, hvor bred en forandrings-pensel, der skal males med, når overnatningsstederne skal drives videre under nye faner - men enige - det er de om én ting; der skal knokles!

Det skulle der også, da Malene Harpøth i foråret overtog Borbjerg Mølle Kro sammen med sin mand Mark og venneparret Ashli Williamson og Bjørn Bitsch.

”Man kan ihvertfald ikke læne sig tilbage. Vi arbejder ofte fra seks morgen til 12 aften”, siger Malene Harpøth, der stadig er ny i branchen med en fortid som designer. De fire nye ejere har ikke ønsket at pille det store ved konceptet for stedet.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne