Værnedamsvej i København er på vej til at få et hotel, et nyt shoppingområde, nye boliger i højere huse og en p-kælder. Den smalle gade på grænsen mellem Københavns og Frederiksberg huser i dag Prins Henriks Skole, som mangler plads til sine mange elever og vil flytte.

I stedet kan de lokale se frem til at få forhøjet de eksisterende bygninger på grunden med op til tre etager. Planerne for grunden rummer også et kommende hotel og en underjordisk parkeringskælder til biler, ombygningerne vil tiltrække til kvarteret. I stueetagerne skal der indrettes forretninger, fremgår det.

Det er et populært hjørne af hovedstaden, byggeriet og ejendomsudvidelserne kommer til at ligge i. Den 200 meter lange Værnedamsvej er kendt for sine gode cafeer og specialforretninger og er ofte kaldt et lille stykke Paris midt i byen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne