Værnedamsvej i København er på vej til at få et hotel, et nyt shoppingområde, nye boliger i højere huse og en p-kælder. Den smalle gade på grænsen mellem Københavns og Frederiksberg huser i dag Prins Henriks Skole, som mangler plads til sine mange elever og vil flytte.

I stedet kan de lokale se frem til at få forhøjet de eksisterende bygninger på grunden med op til tre etager. Planerne for grunden rummer også et kommende hotel og en underjordisk parkeringskælder til biler, ombygningerne vil tiltrække til kvarteret. I stueetagerne skal der indrettes forretninger, fremgår det.

Det er et populært hjørne af hovedstaden, byggeriet og ejendomsudvidelserne kommer til at ligge i. Den 200 meter lange Værnedamsvej er kendt for sine gode cafeer og specialforretninger og er ofte kaldt et lille stykke Paris midt i byen.

Har du fået læst?

Flere end 1.000 folkeskoleelever blev klogere på erhvervet

Mens gastronom-, tjener- og receptionistelever dystede i konkurrencekøkkenerne ved DM i Skills, havde HORESTA og 3Fs brandingkampagne, Hospitality Career, stillet op med både selfie-stand, spørgehjørne og brancheambassadører. Ambassadørerne stod klar til at dele deres passion for og viden om branchen med de mange folkeskoleelever, der slog vejen forbi Bella Center den 16.-18. januar.

Hotellet Løvtag er en succes

Trætop-hotellet Løvtag på Als Odde er kommet forrygende fra start, skriver Turisme.nu. Gæsterne står i kø for at overnatte med udsigt til trætoppene. Men trætop-hotellet var snublende tæt på aldrig at blive til virkelighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne