Værnedamsvej i København er på vej til at få et hotel, et nyt shoppingområde, nye boliger i højere huse og en p-kælder. Den smalle gade på grænsen mellem Københavns og Frederiksberg huser i dag Prins Henriks Skole, som mangler plads til sine mange elever og vil flytte.

I stedet kan de lokale se frem til at få forhøjet de eksisterende bygninger på grunden med op til tre etager. Planerne for grunden rummer også et kommende hotel og en underjordisk parkeringskælder til biler, ombygningerne vil tiltrække til kvarteret. I stueetagerne skal der indrettes forretninger, fremgår det.

Det er et populært hjørne af hovedstaden, byggeriet og ejendomsudvidelserne kommer til at ligge i. Den 200 meter lange Værnedamsvej er kendt for sine gode cafeer og specialforretninger og er ofte kaldt et lille stykke Paris midt i byen.

Har du fået læst?

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne