Værnedamsvej i København er på vej til at få et hotel, et nyt shoppingområde, nye boliger i højere huse og en p-kælder. Den smalle gade på grænsen mellem Københavns og Frederiksberg huser i dag Prins Henriks Skole, som mangler plads til sine mange elever og vil flytte.

I stedet kan de lokale se frem til at få forhøjet de eksisterende bygninger på grunden med op til tre etager. Planerne for grunden rummer også et kommende hotel og en underjordisk parkeringskælder til biler, ombygningerne vil tiltrække til kvarteret. I stueetagerne skal der indrettes forretninger, fremgår det.

Det er et populært hjørne af hovedstaden, byggeriet og ejendomsudvidelserne kommer til at ligge i. Den 200 meter lange Værnedamsvej er kendt for sine gode cafeer og specialforretninger og er ofte kaldt et lille stykke Paris midt i byen.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne