Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kilder lidt ekstra i maven hos Sommerland Sjælland. De solrige sommerdage og en klar målsætning har smittet af på besøgstallet hos forlystelsesparken ved Nørre Asmindrup på Nordvestsjælland, og for første gang nogensinde runder parken 200.000 gæster i samme sæson.
”Det er super. Der er sommerfugle i maven og stor glæde”, siger Kåre Dyvekær, direktør i Sommerland Sjælland, om den historiske milepæl og tilføjer:
”Nu har vi gået og holdt det hemmeligt et stykke tid, men i dag kunne vi endelig afsløre, at vi har rundet 200.000 gæster på en sæson.”
”Vi overraskede gæst nummer 200.000 med konfetti, festligheder og et stort diplom ved indgangen, og klokken 11.00 fik gæsten lov til at skære for i en stor kage, hvor der var kage til de første 300 gæster”, fortæller Kåre Dyvekær.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024