En miniudgave af København er i øjeblikket ved at blive bygget i Beijing. Den kinesiske version af vores hovedstad vil være komplet med gader, huse, torve og parker, og besøgende kan gå rundt i forskellige kvarterer.

Det lyder måske en anelse syret, men der er en god forklaring. København er nemlig blevet valgt som medvært til Beijing Design Week 2018 - blandt andet foran New York City.

”Som gæsteby vil vi brande Greater Copenhagen, styrke dansk eksport og tiltrække flere kinesiske turister”, lyder det fra Københavns overborgmester Frank Jensen, som onsdag åbner udstillingen sammen med kronprins Frederik og kulturminister Mette Bock.  

Samlet har Beijing Design Week cirka fem millioner besøgende, hvoraf der forventes cirka 300.000 besøgende til området, hvor København har sin udstilling.

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Ny rapport: Airbnb boomer

Ifølge mediet Skift.com omsatte Airbnb for 33 mia. dollar på booking af private hjem i 2018, og tallet forventes at vokse til 44 mia. dollar i 2019. I 2014 omsatte virksomheden for blot 3,9 mia. dollar.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne