Siden 1. august 2009 har forpagterparret på Kalvø Badehotel i Genner Bugt heddet Anja og Per Sølbeck, men når 2018 er omme, er det slut.

”Vi har ikke kunnet få forretningen til at hænge sammen i de ni år, vi har været her. Vi har knoklet og knoklet, og så kan vi ikke gøre mere”, siger Per Sølbeck.

”Da vi startede, var der mange, der holdt selskaber. Det er der ikke længere. Der er nok at lave, når der er konfirmationer og om sommeren, men resten af året er der ikke så meget”, tilføjer han.

Der er imidlertid også en udefrakommende årsag til, at parret siger stop netop nu.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten

Gæsterne elsker en spændende buffet med et interessant udvalg, men det er ikke billigt, når virksomhederne må bære resterne af maden ud til skraldespanden, når den sidste gæst er gået. HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen har samlet en række gode råd til, hvordan man minimerer madspildet fra buffeten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne