Nordmænd vil omdanne politistationen i Skagen til hotel med 150 værelser. Projektet består af 2 parallelle værelsesfløje, hvor den ene værelsesfløj foreslås opført i 2 etager, mens den anden skal opføres i 2,5 etager. De to fløje forbindes med en fællesbygning, skriver Byens Ejendom ifølge Kursuslex.

Det er de to investeringsselskaber Ferd og Kontrari, som ejer Fjord Line, der købte den gamle politistation for 2 år siden. Nu planlægges den omdannet til et 7.000 kvm stort hotel.

Plan- og miljøudvalget i Frederikshavn Kommune gav på et møde tirsdag den 4. september 2018 tilsagn om at medvirke til at få udarbejdet en ny lokalplan for grunden samt et par tilstødende parcelhusgrunde, der planlægges opkøbt med henblik på etablering af parkeringspladser. Derved når den samlede grundstørrelse op på 11.100 m2.

Har du fået læst?

Stor rekrutteringsdag hos Radisson RED Aarhus

I slutningen af første kvartal får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus. Hotellet er det første af sin slags i hele Norden.

Postterminalen i Odense kan blive til hotel

Ifølge Fyens.dk er Park Street Nordicom i forhandling med både hotel og tech-virksomheder, der kan blive kommende lejere i postterminalbygningen i Odense. Dele af bygningen formentlig rives ned, skriver avisen ifølge ByensEjendom.dk.

124-årigt Herning-hotel skifter navn

Kort før jul fortalte hoteldirektør Poul Müller fra Hotel Corona i Herning Folkeblad, at hotellet kort inde i det nye år ville skifte navn. Det nye navn var ikke helt på plads på det tidspunkt, men det er det nu. Hotellet oplyser i en pressemeddelelse, at det nye navn bliver Herning City Hotel, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne