Nordmænd vil omdanne politistationen i Skagen til hotel med 150 værelser. Projektet består af 2 parallelle værelsesfløje, hvor den ene værelsesfløj foreslås opført i 2 etager, mens den anden skal opføres i 2,5 etager. De to fløje forbindes med en fællesbygning, skriver Byens Ejendom ifølge Kursuslex.

Det er de to investeringsselskaber Ferd og Kontrari, som ejer Fjord Line, der købte den gamle politistation for 2 år siden. Nu planlægges den omdannet til et 7.000 kvm stort hotel.

Plan- og miljøudvalget i Frederikshavn Kommune gav på et møde tirsdag den 4. september 2018 tilsagn om at medvirke til at få udarbejdet en ny lokalplan for grunden samt et par tilstødende parcelhusgrunde, der planlægges opkøbt med henblik på etablering af parkeringspladser. Derved når den samlede grundstørrelse op på 11.100 m2.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne