Der skal igen være gæster i restauranten og værelserne på Hotel Nørrevang, når næste turistsæson begynder. Det lover hotellets nye ejer, der vil renovere det aldrende hotel, som har stået tomt i et år, skriver Folketidende.

Ejeren er ejendomsinvesteringsseskabet Provins Invest Aps, som holder til i det indre København. Selskabet ejes af Dines Barzin Dueholm og Adam Falbert, og sidstnævnte er registreret som direktør i selskabet. Men sådan hænger virkeligheden ikke sammen, fortæller Adam Falbert, da Folketidende træffer ham.

”Det er advokat Allan Steen Lynge, der er direktør. Jeg er investor”, oplyser Adam Falbert, der mest er kendt for sine investeringer i en række barer i Danmark.

”Hotellet er en ejendomsinvestering, og det skal bortforpagtes, når vi er færdige med at renovere det”, siger Adam Falbert.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne