Der skal igen være gæster i restauranten og værelserne på Hotel Nørrevang, når næste turistsæson begynder. Det lover hotellets nye ejer, der vil renovere det aldrende hotel, som har stået tomt i et år, skriver Folketidende.

Ejeren er ejendomsinvesteringsseskabet Provins Invest Aps, som holder til i det indre København. Selskabet ejes af Dines Barzin Dueholm og Adam Falbert, og sidstnævnte er registreret som direktør i selskabet. Men sådan hænger virkeligheden ikke sammen, fortæller Adam Falbert, da Folketidende træffer ham.

”Det er advokat Allan Steen Lynge, der er direktør. Jeg er investor”, oplyser Adam Falbert, der mest er kendt for sine investeringer i en række barer i Danmark.

”Hotellet er en ejendomsinvestering, og det skal bortforpagtes, når vi er færdige med at renovere det”, siger Adam Falbert.

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne