Der skal igen være gæster i restauranten og værelserne på Hotel Nørrevang, når næste turistsæson begynder. Det lover hotellets nye ejer, der vil renovere det aldrende hotel, som har stået tomt i et år, skriver Folketidende.

Ejeren er ejendomsinvesteringsseskabet Provins Invest Aps, som holder til i det indre København. Selskabet ejes af Dines Barzin Dueholm og Adam Falbert, og sidstnævnte er registreret som direktør i selskabet. Men sådan hænger virkeligheden ikke sammen, fortæller Adam Falbert, da Folketidende træffer ham.

”Det er advokat Allan Steen Lynge, der er direktør. Jeg er investor”, oplyser Adam Falbert, der mest er kendt for sine investeringer i en række barer i Danmark.

”Hotellet er en ejendomsinvestering, og det skal bortforpagtes, når vi er færdige med at renovere det”, siger Adam Falbert.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne