Viet Food Street Kitchen har netop slået dørene op til en ny restaurant den 1. september i Aarhus. Viet Food Street Kitchen sælger vietnamesisk mad, og restauranten fokuserer på god kvalitet og friske råvarer, og det er også muligt at få veganske retter. Det skriver restauranten på deres Facebook-side.

På menukortet er der blandt andet kyllingesuppe Bánh Canh med hjemmelavet, vietnamesiske nudler og tyndskåret svinekød, en Bánh Xèo som er en sprød pandekage med kongerejer, svinekød, friske urter og fiskesauce og en Bánh Mi, som er en sandwich med marineret tofu, syltede gulerødder og radiser samt en hjemmelavet soyasauce. Menukortet spænder altså vidt i det vietnamesiske køkken, skriver SmagAarhus.dk.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne