Driften af det 240-værelses store Quality Airport Hotel Dan blev overtaget af Core Hospitality den 1. maj. Nu ansættes den erfarne Sanne Færgsted som hoteldirektør for ejendommen, der har en spændende fremtid foran sig.

”Jeg er utrolig glad for at skulle stå i spidsen for et hotel med så mange muligheder og i så spændende en tid, som hotelbranchen i København går i møde. Det er et velfungerende hotel med dedikerede medarbejdere, så der er et stærkt fundament at bygge videre på. Jeg glæder mig til, sammen med teamet, at løfte hotellet yderligere og styrke driften”, fortæller Sanne Færgsted, hoteldirektør på Quality Airport Hotel Dan.

Samtidig med ansættelsen af Sanne Færgsted er der også fundet en ny Revenue Manager, der primært skal varetage prissætningen på Quality Airport Hotel Dan. Det er Catharina d’Ambrosio, som kommer til Core Hospitality. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen, heriblandt fra Nordic Choice, så hun kender Quality brandet og systemerne i forvejen.

Erfaren IT-profil flytter til Core Hospitality

Den 4. november begyndte Morten Larsen i sin nye rolle som Hospitality Applications Manager hos Core Hospitality, den danske hoteloperatør, der driver Moxy i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Hotelrestaurant rebrandes og får nyt navn

Brasserie X på Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen er blevet til Runway Restaurant & Bar. Navneskiftet sker i forbindelse med hotellets rebranding. Det nye navn bringer samtidig et nyt menukort, der har fået lavere priser og bedre valgmuligheder.

Lufthavnshotel skifter varemærke i dag

Det blev offentliggjort i august, at hotellet i Kastrup ville skifte varemærke, og nu er dagen kommet, hvor skiltene udskiftes. Det bliver Best Western Plus, der erstatter Nordic Choice Hotels’ Quality koncept.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne