Driften af det 240-værelses store Quality Airport Hotel Dan blev overtaget af Core Hospitality den 1. maj. Nu ansættes den erfarne Sanne Færgsted som hoteldirektør for ejendommen, der har en spændende fremtid foran sig.

”Jeg er utrolig glad for at skulle stå i spidsen for et hotel med så mange muligheder og i så spændende en tid, som hotelbranchen i København går i møde. Det er et velfungerende hotel med dedikerede medarbejdere, så der er et stærkt fundament at bygge videre på. Jeg glæder mig til, sammen med teamet, at løfte hotellet yderligere og styrke driften”, fortæller Sanne Færgsted, hoteldirektør på Quality Airport Hotel Dan.

Samtidig med ansættelsen af Sanne Færgsted er der også fundet en ny Revenue Manager, der primært skal varetage prissætningen på Quality Airport Hotel Dan. Det er Catharina d’Ambrosio, som kommer til Core Hospitality. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen, heriblandt fra Nordic Choice, så hun kender Quality brandet og systemerne i forvejen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny salgsdirektør til voksende dansk hoteloperatør

Der er fuld fart over feltet i Core Hospitality, som alene i år har åbnet nyt hotelkoncept i Sydhavn, skifter varemærke på hotel i Kastrup til oktober, igangsat renovering på to hoteller og bekræftet to nye projekter i Norge.

Ny direktør på nordsjællandsk hotel

Fra starten af juni måned tiltrådte Manuela Iorga stillingen som hoteldirektør på det velkendte Hotel Marina i Vedbæk, der tidligere har huset fodboldlandsholdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne