Driften af det 240-værelses store Quality Airport Hotel Dan blev overtaget af Core Hospitality den 1. maj. Nu ansættes den erfarne Sanne Færgsted som hoteldirektør for ejendommen, der har en spændende fremtid foran sig.

”Jeg er utrolig glad for at skulle stå i spidsen for et hotel med så mange muligheder og i så spændende en tid, som hotelbranchen i København går i møde. Det er et velfungerende hotel med dedikerede medarbejdere, så der er et stærkt fundament at bygge videre på. Jeg glæder mig til, sammen med teamet, at løfte hotellet yderligere og styrke driften”, fortæller Sanne Færgsted, hoteldirektør på Quality Airport Hotel Dan.

Samtidig med ansættelsen af Sanne Færgsted er der også fundet en ny Revenue Manager, der primært skal varetage prissætningen på Quality Airport Hotel Dan. Det er Catharina d’Ambrosio, som kommer til Core Hospitality. Hun har mange års erfaring fra hotelbranchen, heriblandt fra Nordic Choice, så hun kender Quality brandet og systemerne i forvejen.

Direktør til nyt tjekket københavnerhotel er fundet

Core Hospitality har ansat svenske Camilla Jerre til at lede åbningen af det nye 226-værelses Moxy Copenhagen, Marriotts livstilshotelkoncept. Som hotellets Kaptajn, konceptets twist på en Hoteldirektør, introducerer Camilla København til Moxy hotelkonceptet. Det nye hotel forventes at åbne i Sydhavnen i marts 2019.

Ny direktør til nordisk hoteloperatør

Fra dansk hotelkæde i vækst til ny hoteloperatør med internationalt fokus. Per Denker Sørensen bliver den nye administrerende direktør for Core Hospitality.

Dansk hoteloperatør skal drive endnu et hotel i Norge

Danske Core Hospitality bekræfter endnu et 200-værelses hotelprojekt i Norge. Denne gang udvider den danske hoteloperatør til Tromsø med Moxy Hotels, et varemærke, der er en del af en af verdens største hotelkæder, Marriott International.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne