Det går godt ude i virksomhederne, og det vil ledelserne gerne vise de ansatte. Blandt andet derfor bliver der nu afholdt flere konferencer og holdt flere firmafester, skriver Sjællandske.

Nadeem Wasi er medlemschef hos HORESTA. Han er en af dem, som har fingeren på pulsen, når det handler om festiveren ude i virksomhederne, da det jo som oftest er HORESTA medlemsvirksomheder, der ligger lokaler til festlighederne.

”Efter finanskrisen skulle der spares ind til benet, og enormt meget blev aflyst. Men det har da heldigvis ændret sig”, fortæller Nadeem Wasi.

Nu går det nemlig igen godt ude i virksomhederne, og det vil ejerne og ledelserne ifølge Nadeem Wasi gerne vise over for medarbejderne.

Møde- og eventbranchens bedste skal nu findes!

Til og med 14. marts kan du være med til at hædre branchens bedste. Stem på møde- og eventbranchens bedste mødefaciliteter, koncepter, service, events og young talent. Afstemningen foregår på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Dining Week vokser og vokser. Men det er ikke alle, der gider være med

2011 løb restaurantfestivalen Dining Week I af stablen for første gang, skriver Berlingske. 56 københavnske restauranter deltog og gav restaurantgæster mulighed for at spise en treretters menu til 200 kroner. Siden er festivalen vokset, og i år kan Dining Week, der de første tre år kun foregik i København, fejre 10-årsjubilæum med et udbud på 237 restauranter fordelt over 55 byer i hele landet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne