Jesper Olesen har 23 års erfaring fra hotelbranchen, heraf 15 år som hoteldirektør – han blev i 2015 direktør for Comfort Hotel Vesterbro og har tidligere været direktør for et tredje hotel under Nordic Choice Hotels, nemlig Quality Airport Hotel Dan tæt på lufthavnen. Nu er ny direktør på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

”Hotellet i lufthavnen har altid stået som noget unikt for mig. Jeg glæder mig at overtage stafetten og begynde samarbejdet med teamet på hotellet. Sammen skal vi skabe en nytænkende serviceoplevelse i verdensklasse,” siger Jesper Olesen, der er handelsuddannet med blandt andet en HD i organisation og ledelse.

I april sidste år overtog Nordic Choice driften af hotelbygningen i Københavns Lufthavn, der ejer bygningen. Som led i aftalen mellem Choice og lufthavnen skal Choice opfører et nabohotel til Clarion-hotellet med 500 værelser, der efter planen skal åbne i 2020 som et Comfort-hotel, også et Choice-varemærke. I samme bygning kommer blandt andet også et stort konferencecenter på 3.000 kvadratmeter, som skal faciliteres af Clarion Hotel Copenhagen Airport.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Event: Mød Skandinaviens største hotelejere

OptiMeet 2019 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om branding, nye mødekoncepter, teknologi, hotelledelse og tendenser lige nu. Fortalt af dem, der er længst fremme på både vækst og indtjening.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne