Jesper Olesen har 23 års erfaring fra hotelbranchen, heraf 15 år som hoteldirektør – han blev i 2015 direktør for Comfort Hotel Vesterbro og har tidligere været direktør for et tredje hotel under Nordic Choice Hotels, nemlig Quality Airport Hotel Dan tæt på lufthavnen. Nu er ny direktør på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

”Hotellet i lufthavnen har altid stået som noget unikt for mig. Jeg glæder mig at overtage stafetten og begynde samarbejdet med teamet på hotellet. Sammen skal vi skabe en nytænkende serviceoplevelse i verdensklasse,” siger Jesper Olesen, der er handelsuddannet med blandt andet en HD i organisation og ledelse.

I april sidste år overtog Nordic Choice driften af hotelbygningen i Københavns Lufthavn, der ejer bygningen. Som led i aftalen mellem Choice og lufthavnen skal Choice opfører et nabohotel til Clarion-hotellet med 500 værelser, der efter planen skal åbne i 2020 som et Comfort-hotel, også et Choice-varemærke. I samme bygning kommer blandt andet også et stort konferencecenter på 3.000 kvadratmeter, som skal faciliteres af Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hoteldirektør: ”Udenlandsk arbejdskraft er en gave”

Jesper Olesen, direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport, skriver i Berlingske, at virksomheden sætter en ære i have plads til mangfoldighed. Det gør meget godt for vores kultur. Men vi vil hellere end gerne ansætte ledige fra det danske arbejdsmarked - det er bare ikke altid, at de har lyst til at arbejde i de jobs vi tilbyder inden for f.eks. housekeeping, i køkkenet eller i receptionen.

Direktør: ”Hotelbranchen er lidt indspist”

Christen Bagger gjorde ved årsskiftet sin første entre i hotelbranchen. Og det på nærmest øverste hylde som Senior Vice President hos Clarion, et af de tre varemærker hos excentriske norske Petter Stordalen og hans Nordic Choice Hotels, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne