Jesper Olesen har 23 års erfaring fra hotelbranchen, heraf 15 år som hoteldirektør – han blev i 2015 direktør for Comfort Hotel Vesterbro og har tidligere været direktør for et tredje hotel under Nordic Choice Hotels, nemlig Quality Airport Hotel Dan tæt på lufthavnen. Nu er ny direktør på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

”Hotellet i lufthavnen har altid stået som noget unikt for mig. Jeg glæder mig at overtage stafetten og begynde samarbejdet med teamet på hotellet. Sammen skal vi skabe en nytænkende serviceoplevelse i verdensklasse,” siger Jesper Olesen, der er handelsuddannet med blandt andet en HD i organisation og ledelse.

I april sidste år overtog Nordic Choice driften af hotelbygningen i Københavns Lufthavn, der ejer bygningen. Som led i aftalen mellem Choice og lufthavnen skal Choice opfører et nabohotel til Clarion-hotellet med 500 værelser, der efter planen skal åbne i 2020 som et Comfort-hotel, også et Choice-varemærke. I samme bygning kommer blandt andet også et stort konferencecenter på 3.000 kvadratmeter, som skal faciliteres af Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Nyt hotelbyggeri til en milliard kroner skudt i gang

Foreløbig er der tale om et kæmpe hul i jorden. Men går alt efter planen vil 604 hotelværelser med tilhørende konferencefaciliteter om små to år være skudt op ved siden af Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn.

Skandinavisk hotelkæde skal bruge 25.000 nye medarbejdere

13,5 procent færre svenske unge har i år søgt ind på gymnasielinjen med fokus på hotel- og turisme end sidste år. Det sker samtidig med, at også de svenske hoteller på grund af vækst har behov for stadig flere medarbejdere.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne