Det skorter ikke på ambitioner i baglokalerne hos sushirestauranterne i Karma Sushi-kæden. Efter at være etableret i Frederikshavn i 2007 er den vokset til også at servere sushi i Aalborg og Aarhus, og inden længe har man også tre restauranter i København.

Bag konceptet finder man iværksætteren Morten Hansson, der ud over at stå bag Karma Sushi også har flere mexicanske restauranter under navnet Vaca.

Siden start har det været hensigten at udbrede den frederikshavnske grundide med sushi baseret på fisk og skaldyr fra danske og norske farvande til hele landet og mere end det, siger den 34-årige utålmodige stifter.

"Jeg har hele tiden været klar over, at jeg ville lave en kæde. Jeg synes, det har taget lang tid at nå det nuværende niveau i forhold til, hvad det burde. Det havde det ikke gjort, hvis jeg havde haft den viden, jeg har nu," siger Morten Hansson til FødevareWatch.

Dagrofa-topchef vil eksperimentere med sushikokke i supermarkedet

Fødevarekoncernen Dagrofa, der de seneste år har kæmpet med milliardunderskud, optrapper nu kampen om det stigende antal kunder, der køber nemme madløsninger i supermarkedet, skriver Børsen. Koncernen, der bl.a. ejer butikskæderne Meny, Min Købmand, Spar og Let-Køb, vil i begyndelsen af næste år forsøge sig med nye testkoncepter.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne