Det skorter ikke på ambitioner i baglokalerne hos sushirestauranterne i Karma Sushi-kæden. Efter at være etableret i Frederikshavn i 2007 er den vokset til også at servere sushi i Aalborg og Aarhus, og inden længe har man også tre restauranter i København.

Bag konceptet finder man iværksætteren Morten Hansson, der ud over at stå bag Karma Sushi også har flere mexicanske restauranter under navnet Vaca.

Siden start har det været hensigten at udbrede den frederikshavnske grundide med sushi baseret på fisk og skaldyr fra danske og norske farvande til hele landet og mere end det, siger den 34-årige utålmodige stifter.

"Jeg har hele tiden været klar over, at jeg ville lave en kæde. Jeg synes, det har taget lang tid at nå det nuværende niveau i forhold til, hvad det burde. Det havde det ikke gjort, hvis jeg havde haft den viden, jeg har nu," siger Morten Hansson til FødevareWatch.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Lars Seier køber Café Dan Turéll

Café Dan Turéll er blevet købt af en af Danmarks rigeste. Der er tale om milliardæren og stifter af Saxo Bank Lars Seier, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne