Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det skorter ikke på ambitioner i baglokalerne hos sushirestauranterne i Karma Sushi-kæden. Efter at være etableret i Frederikshavn i 2007 er den vokset til også at servere sushi i Aalborg og Aarhus, og inden længe har man også tre restauranter i København.
Bag konceptet finder man iværksætteren Morten Hansson, der ud over at stå bag Karma Sushi også har flere mexicanske restauranter under navnet Vaca.
Siden start har det været hensigten at udbrede den frederikshavnske grundide med sushi baseret på fisk og skaldyr fra danske og norske farvande til hele landet og mere end det, siger den 34-årige utålmodige stifter.
"Jeg har hele tiden været klar over, at jeg ville lave en kæde. Jeg synes, det har taget lang tid at nå det nuværende niveau i forhold til, hvad det burde. Det havde det ikke gjort, hvis jeg havde haft den viden, jeg har nu," siger Morten Hansson til FødevareWatch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025