Takeaway-kæden Homemate har fået ny kapital til at vokse sig endnu større. I første kvartal fik kæden 5 mio. kr. fra sin ejerkreds, og nu er en ny kapitalindsprøjtning på 8 mio. netop blevet gennemført.

I den forbindelse er moderigmanden Niels Martinsens ejerandel øget betragteligt, så han nu er Homemates største aktionær med mellem 25 og 33,33 pct. af virksomhedens anparter. Niels Martinsen har opbygget sin formue på modekoncernen IC Group, som han grundlagde.

Ifølge Homemates adm. direktør og medstifter, amerikanske Eric-Alan Rapp, skal den nye kapital primært bruges til virksomhedens nylancerede koncept "Ugekassen". Det går i sin enkelthed ud på, at man som forbruger får leveret en måltidskasse hver uge med mad til to dage. Alt forarbejdet er gjort, og maden skal blot opvarmes i ovnen.

"Vi har fået en rigtig god begyndelse på konceptet, som vi ser et stort potentiale i. Det potentiale kan den nye kapital hjælpe med at indfri," siger Eric-Alan Rapp. For blot tre år siden havde Homemate kun én butik i København. Nu er antallet af butikker vokset til 10 i og omkring hovedstaden, og det antal ser Eric-Alan Rapp som fint på nuværende tidspunkt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne